Foto: Publicitātes foto

Zināmu skandālista slavu iemantojušais dziedātājs Ainars Bumbieris (attēlā) šonedēļ piedāvā saviem klausītājiem jaunāko un vasarīgāko singlu Viss kārtībā, kas iecerēts kā uzmundrinājums mainīgajos laika apstākļos.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Ainars_Bumbieris_vissirkartiba.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā skaidro pats dziedātājs, dziesma ir par pozitīvām un gaišām cilvēku domām šajā mainīgajā vasaras laikā, kad kāds mākonis vai lietus neļauj pasmaidīt vai priecāties par vasaru.

Šī iemesla dēļ dziedātājs aicina neaizmirst, ka viss spēks, kas vajadzīgs, ir cilvēkā pašā, un atliek nenokārt degunu, jo viss ir kārtībā.

"Lai arī Līgo laiks jau ir aiz muguras un vasara jau gandrīz vidū, nemaz nemanot, kad tā īsti sākās, nevajag noskumt, bet dziedāt! Tikai ar dziesmu un prieku mēs paši sev varam radīt visneaizmirstamāko vasaru!" mudina Bumbieris.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Rolands Makarskis, un šī jau ir trešā kompozīcija, kura ir radusies, sadarbojoties šiem lieliskajiem māksliniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!