Foto: Privātais arhīvs

Šova Okartes skatuve otrajā sezonā sevi ambiciozi pieteikusī jaunā skatuves māksliniece Crystal jeb Kristīne Miljone jeb Kristīne Zemture (attēlā) šonedēļ piedzīvojusi kardinālas izskata izmaiņas, kļūstot par gaišmati.

Šova skatītāji meiteni iepazina kā bruneti, bet pēc šova viņa daudzus pārsteidza, kļūstot par ugunīgu sarkanmati. Šonedēļ gadu mijas priekšnojautās Crystal spērusi vēl drosmīgāku soli - viņa nolēmusi kļūt par blondīni.

Pie friziera dziedātāja devās ceturtdien, bet pēc pirmās balināšanas reizes viņa savus sekotājus sociālajos tīklos mierināja, ka, lai gan pagaidām gaidītais rezultāts vēl nav panākts, vēl pāris meistara apmeklējumi un viņa tiks pie iecerētajiem medus krāsas matiem. Savu tagadējo matu toni Crystal raksturoja kā "persiku blondu".

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka šogad daudzi no jaunās paaudzes skatuves māksliniekiem nebaidījās eksperimentēt ar saviem matiem, bet visplašāk tika apspriestas citas sarkanmates - Samantas Tīnas - izmaiņas, kad viņa izvēlējās kļūt par melnmati.

Galerijā: dziedātājas Crystal vizuālās izmaiņas pēdējā gada laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!