Dziedātājs Edijs Melnis jeb Edijs (attēlā), kurš daudzu atmiņā palicis kā viens no spilgtākajiem muzikālā realitātes šova Talantu fabrika dalībniekiem, tikko pabeidzis darbu pie klipa dziesmai My Girl, un tas šobrīd kļuvis par jaunā dziedātāja šīs vasaras nozīmīgāko notikumu.

„Dziesma ir stilīga un ritmiski diezgan ātra, bet klipa sižets atbilst tās nosaukumam," par jauno video stāsta Edijs, atklājot arī to, ka filmēts tika dažādās vietās - fotostudijā, klubos, viesnīcā un citur, bet klipa režisora un operatora pienākumus veicis Mārtiņš Jansons.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Edijs atklāj, ka arī viņa privātajā dzīvē viss kā vienmēr rit brīnišķīgi. „Nopietnu attiecību ar kādu īpašu meiteni man nav, bet ir dažas labas draudzenes, kas mani šobrīd iepriecina," stāsta Edijs.

Pēdējā laikā vairāki Latvijas mediji Ediju salīdzinājuši ar visnotaļ populāro Krievijas reperi Timati, bet pats dziedātājs par šo faktu vien smej. „Plastiskās operācijas taisījis neesmu. Vienīgais, ko esmu izdarījis - esmu ataudzējis bārdiņu. Ja cilvēkiem liekas, ka esmu viņam līdzīgs, lai nu tā būtu."

Foto: No Edija privātā arhīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!