Foto: DELFI
Daudziem par lielu pārsteigumu populārais Krievijas estrādes dziedātājs Filips Kirkorovs (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē kādā savā koncertā paziņoja priecīgu vēsti – pasaulē nācis viņa otrais bērns.

"Es esmu ļoti satraukts. Šo ziņu man pavēstīja pusstundu pirms koncerta," uzstājoties Bulgārijas pilsētā Sofijā, paziņojis pats Kirkorovs, un pēc šīs vēsts zāli pāršalkuši skaļi aplausi.

"Tas ir neticami satraucoši - uzstāties pilsētā, kurai manā dzīvē ir milzīga nozīme. Šeit ir apglabāta mana mamma. Un pārsteidzošākais, ka tieši šeit es uzzināju arī laimīgo ziņu - man ir piedzimis otrs bērns, dēliņš. Jūs pat nevarat iedomāties, kāds manī ir prieks. Paldies Visaugstākajam par to," knapi valdot asaras, stāstījis Kirkorovs.

Krievijas mediji vēsta, ka jaundzimušā bērniņa svars ir 4200 grami, bet garums - 58 centimetri.

Tāpat tapis zināms, ka savam dēlas Kirkorovs devis vārdu Martins-Kristo - vārda pirmā daļa izvēlēta par godu Kirkorova mīļākajam dziedātājam Rikijam Mārtinam, bet Kristo ir bulgāru vārds.

Jaundzimušais ir Kirkorova otrais bērns - pērnā gada nogalē surogātmāte pasaulē laida dziedātāja meitiņu, kurai tika dots vārds Alla-Viktorija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!