Foto: DELFI

Latviešu dziedātāja Samanta Tīna pēc lieliskā starta konkursā Lietuvos balsas uzaicināta piedalīties vēl kādā kaimiņvalsts TV projektā. Kopā ar vietējo zvaigzni Tadasu Rimgailu (pāris attēlā) Samanta startēs lietuviešu šovā Zvaigžņu dueti.

"Šovā piedalīsies astoņi Lietuvas sabiedrībā zināmi pāri. Katru nedēļu tiek dota sava tēma, par kuru pāriem jāsagatavo muzikāli priekšnesumi. Piemēram, "iepazīšanās", "jūtas", "mīlestība".

Katru otro nedēļu viens no pāriem tiks izbalsots. Vērtēs gan lokālā žūrija, gan skatītāji," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Samanta. Dziedātāja spriež, ka viņai ļoti paveicies, jo kā pārinieks ticis Lietuvas mīlulis - divkārtējais pasaules čempions Latīņamerikas dejās Tadass Rimgails.

"Viņš ir ne tikai dejotājs, bet arī pasākumu vadītājs - cilvēks, kurš zina, kā jāuzvedas uz skatuves. Viņš man ierāda, kā dejot, es viņam - kā dziedāt," par lielisko pāra sadarbību priecājas Samanta.

Viņa atklāj, ka šova dēļ pēdējā laikā vairāk dzīvo Lietuvā, kur pēc lieliskā starta šovā Lietuvos balsas, kas notika 2014. gada izskaņā, kļuvusi ļoti populāra. Pēdējā gada laikā Samanta kaimiņvalstī ir ne tikai pieprasīta koncertmāksliniece, bet arī kļuvusi par reklāmas seju kādai apģērbu līnijai.

"Soli pa solim cenšos iekarot Lietuvas auditoriju. Zvaigžņu duetos esmu vienīgā dalībniece, kura nav no Lietuvas, taču man nav problēmu ar saziņu. Mans partneris man visu pārtulko, visi šovā iesaistītie ir ļoti atsaucīgi. Viņi saka, ka mana dalība konkursam "piedod krāsu"," priecājas Samanta.

Pirmais šova Zvaigžņu dueti raidījums Lietuvas televīzijā būs baudāms jau 24. janvārī, bet šobrīd notiek intensīva gatavošanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!