Foto: Privātais arhīvs

Pēdējā laikā viedokļu krustugunīs nonākusi dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) un viņas augums. Kamēr daļa tautas meitenei piedēvējusi anoreksiju, dziedātāja pati taisnojas, ka viss esot kārtībā. Nu māksliniece pielikusi treknu punktu diskusijām par viņas kārnumu, publicējot bildi, kurā viņas figūra izskatās patiešām lieliski.

Samanta, kura šovā Okartes akadēmija uzmirdzēja kā sievišķīgu formu īpašniece, kļuvusi par skatuves zvaigzni, īpaši piestrādāja arī pie auguma. Ar sabalansēta uztura un sporta palīdzību viņai bija izdevies tikt pie skaista un spēcīga auguma, kas iedvesmoja arī viņas fanes sportam un veselīgam dzīvesveidam.

Vasaras nogalē tauta sāka satraukties par to, ka Samanta kļuvusi pārāk kārna. Sākās pat runas par to, ka māksliniece cieš no anoreksijas. Pati Samanta baumas uzņēma sev ierastajā mierā un godīgi paskaidroja, ka, iespējams, kļuvusi kārnāka stresa un daudzo darbu dēļ.

Nu māksliniece uzskatāmi apliecinājusi, ka fanu satraukumam tiešām nav pamata. Viņa devusies atpūsties uz Turciju un sociālajos tīklos jau ievietojusi pludmales bildes. Tajās ikviens fans var apskatīt Samantas augumu peldkostīmā un izdarīt secinājumus.

Mākslinieces augums peldkostīmā izskatās burvīgi - ne ko pielikt, ne atņemt. Foto redzams, ka Samanta var lepoties ar ļoti garām un labi veidotām kājām, un arī ar citām viņas ķermeņa daļām viss kārtībā - par anoreksiju neliecina absolūti nekas.

"Sūtu sveicienus un sauli no Turcijas! Lai jauka nedēļa jums!" savus fanus no saulainās zemes iedvesmot turpina talantīgā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!