Foto: Privātais arhīvs

Slavenā skatuves māksliniece Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte (attēlā) līdz šim dzīvoja Priekulē, pavisam nelielā vienistabas dzīvoklītī. Tagad mūziķe kopā ar savu topošo vīru Paskvāli Adario un diviem bērniem pārcēlusies uz plašāku mitekli un neslēpj, ka dzīvē sācies jauns posms.

"Esam pārcēlušie uz citu dzīvokli. Tagad es, Paskvāle, Kaspars un Gabriels dzīvojam divistabu dzīvoklī, tepat Priekulē. Nevaru pat salīdzināt ar iepriekšējo mitekli!

Beidzot mums katram ir sava privātā telpa un nav jāsaspiežas vienā istabiņā. Arī pats dzīvoklis ir daudz skaistāks un saulaināks par iepriekšējo. Tagad mums ir arī veļas mašīna, un drēbes vairs nebūs jāmazgā ar rokām," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Inese.

Mūziķe priecājas, ka dzīvoklī ir malkas apkure - tas ievērojami samazinās komunālos maksājumus, turklāt uz plīts gatavots ēdiens esot daudz garšīgāks. Dziedātāja tikusi arī pie jauna ledusskapja.

"Telpas ir plašas. Tagad katrs varam nodalīt savu privāto zonu. Tualete un vannasistaba ir labā stāvoklī un pieejams arī siltais ūdens. Vieta, kur atrodas dzīvoklis, manuprāt, ir ideāla. Bērniem nav jāmēro tāls ceļš līdz skolai, arī autobusa pietura nav tālu.

Esmu priecīga, ka tagad ciemos varēs atbraukt arī mani lielie bērni, kuri dzīvo kopā ar tēvu. Beidzot varēšu uzņemt ciemiņus. Būs vieta, kur viņus izguldīt," ar aizrautību stāsta Inese.

Jaunu mitekli Ineses ģimene meklēja jau sen, taču, pateicoties draudzīgajiem un izpalīdzīgajiem Priekules iedzīvotājiem, beidzot izdevies atrast plašāku dzīvokli. Arī jaunās mājvietas saimnieks esot lādzīgs cilvēks, kuram Kombuļu Inese ir ļoti pateicīga.

"Dzīvē bija iestājies tāds panīkums, taču tagad jūtu, ka man uznākusi iedvesma. Atkal gribas komponēt jaunas dziesmas. Bail jau tā teikt, bet liekas, ka dzīve sākusi iet uz augšu. Beidzot jūtu, ka viss sāk nokārtoties. Esmu laimīga!" savu prieku pauž mūziķe.

Ineses dzīvē pēdējie mēneši bijuši notikumiem bagāti. Šovasar viņa pabija Itālijā un iepazinās ar sava topošā vīra ģimeni, bet gada nogalē gaidāmas kāzas. Viņa nekad vēl nav jutusies tik laimīga.

"Protams, darba ir daudz. Dzīvokli vajag arī nedaudz apremontēt, bet es par to neskumstu. Mums viss ir super, esam priecīgi un domāju, ka pavisam drīz ķeršos klāt jaunu dziesmu komponēšanai," stāsta Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!