Foto: Privātais arhīvs

Vienmēr pozitīvā un smaidīgā pašmāju skatuves māksliniece Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte jūnijā dosies ceļojumā uz Itāliju, kura laikā viesosies pie sava līgavaiņa Paskvāles Adario (abi attēlā) ģimenes un, iespējams, pat iestūrēs laulības ostā.

"Esam jau nolēmuši, ka jūnijā beidzot dosimies uz Itāliju, un es iepazīšos ar Paskvāles ģimeni. Mums ir mazais plāniņš, ka pie reizes varētu arī apprecēties.

Itāļiem ļoti svarīgas ir ģimenes saites. Visi jau sen gaida, kad beidzot ar mani iepazīsies. Man nebūtu iebildumu pret to, ja mēs salaulātos Itālijā, jo man Latvijā ir bērni, atbalstītāji, fani un daži draugi. Tādas lielas, kuplas ģimenes, kura ar mani varētu būt kopā kāzu dienā, man nav," DELFI Izklaidei stāsta mūziķe.

Inese ļoti vēlētos apprecēties Itālijā, bet pēc tam saviem faniem sniegt īpašu koncertu Latvijā - kā dāvanu.

Šobrīd mūziķe ar savu līgavaini gatavo īpašu koncertprogrammu, kurā būs dzirdamas Ineses dziesmas, Paskvāles teksti itāļu valodā, kā arī topošā vīrabrāļa komponētie skaņdarbi.

"Mums sokas ļoti labi. Komponējam mūziku, veidojam jaunu programmu, kura gan pagaidām ir tikai tapšanas procesā, bet, kad viss būs gatavs un pieslīpēts, atrādīsim to faniem un ar Paskvāli uzstāsimies duetā. Varu pačukstēt, ka koncertprogramma būs nedaudz karstasinīga," saka Saulīte.

Inese atklāj noslēpumu, ka pēc kāzām viņas mazais sapnītis būtu kopā ar bērniem pārcelties uz Itāliju. Lai gan vēl ir pāragri kaut ko plānot, viņa cer, ka, iespējams, Paskvāles ģimene pati jauno pāri aicinās pārcelties uz silto zemi.

"Man ir pašai savi ienākumi, taču jārēķinās ar to, ka Itālijā dzīve ir dārgāka. Arī bērniem būtu sarežģīti uzreiz adaptēties jaunajā vidē.

Lai gan es sapņoju par patstāvīgo dzīvi Itālijā un koncertēšanu Latvijā, Paskvāle domā, ka tomēr nebūtu prāta darbs pamest savus fanus un atbasltītājus un atgriezties pie viņiem tikai pāris reizes gadā, lai sniegtu koncertu," spriedelē Inese.

Ineses bērni ļoti iemīlējuši mammas draugu, un starp viņiem valda cieņa un draudzība.

Bērni jau apguvuši vairākus vārdus un frāzes itāļu valodā, arī Ineses svešvalodas prasmes ir augušas, bet ikdienā visi sazinās vairākās mēlēs - angliski, itāliski un latviski.

"Mēs esam ļoti laimīgi un mums viss ir labi. Man ir sapnis par nākotni, un es ceru, ka tas arī piepildīsies," piebilst Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!