Foto: Vida Press

Ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga pēdējā laikā savus fanus pārsteigusi ar ļoti pikantiem tērpiem un pat publisku atkailināšanos, bet tagad tapis zināms, ka, kamēr mūziķes slava pieaug, privātajā dzīvē viņai pārāk neveicas.

2011. gadā dziedātāja sāka attiecības ar seriāla The Vampire Diaries aktieri Teiloru Kinniju (abi attēlā), bet tagad izdevumam The Sun tapis zināms, ka mīlasstāsts beidzies - puisis slaveno dziedātāju pametis.

Lai gan abu attiecības sākās gluži kā pasakā - viņi iepazinās Lady Gaga dziesmas You And I klipa filmēšanas laikā, kad dziedātāja atveidoja nāriņu, bet viņas partneris bija iejuties nāriņas iemīļotā tēlā -, dziedātājas darba specifika pielikusi romantikai treknu punktu.

Anonīmi avoti vēsta, ka pēdējos mēnešos Gagas un Teilora attiecības pasliktinājušās dziedātājas aizņemtības dēļ, un puisis nolēmis, ka nespēj šādi turpināt - viņam apnicis ne tikai mīļotās darba grafiks, bet arī viņas dīvainības un dažādās personības.

"Teilors atzina, ka Lady Gaga esot apprecējusi savu karjeru. Viņš mīlot jauko, vienkāršo meiteni, bet pārāk reti viņu redzot," izdevumam The Sun komentējis ziņotājs.

Viņš arī zinājis stāstīt, ka savas aizņemtības dēļ romantiskajām attiecībām labākajā gadījumā atrasts viens vakars mēnesī, un tas aktieri neesot apmierinājis. Tiesa, pati Lady Gaga pagaidām šo faktu neesot komentējusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!