Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas trešdienā pašmāju dziedātāja Liene Bronuša jeb LieneCandy (attēlā) ar pompu atklāja WiFi zonu Jūrmalā pie Majoru kultūras nama. Soliņš, pie kura šobrīd pieejams bezmaksas internets, jau paspējis sociālajos tīklos iegūt milzīgu slavu un tajā pašā laikā celt neslavu dziedātājai.

Tam par iemeslu ir kāds video sižets, kas pagājušās nedēļas nogalē publicēts video krātuvē YouTube. Video labi redzams, ka dziedātāja uz WiFi zonas atklāšanu ieradusies, pirms tam it nemaz nesagatavojoties.

LieneCandy visa pasākuma laikā vairākas reizes pārteicās, aizmirsa Lattelecom pārstāvju vārdus, kā arī regulāri ieskatījās pasākuma scenārijā, jo nepārzināja tēmu, kuru viņa prezentēja.

Video jau paspējis sasniegt vairāk nekā 26 tūkstošus skatījumu, bet tā pārpublicētās versijas skatījumu skaits strauji tuvojas 20 tūkstošu atzīmei. Cilvēki Lieni nežēlo un velta viņai nicinošus un pat aizskarošus komentārus, izsmejot viņas pasākumu vadīšanas prasmes.

"Kad cilvēkam šķiet, ka viņš ir liela zvaigzne un nav pat teksti jāmācās, tad arī ir šāds rezultāts - bēdīgs. Man kaut kā pat smieklīgi nešķita. Klaja necieņa pret pasākumu, viesiem un skatītājiem," savās pārdomās dalījās kāds video komentētājs.

Savukārt pati dziedātāja sociālajos tīklos nākusi klajā ar paziņojumu, ka viņa vienkārši ir pārstrādājusies un nogurusi, jo vienas nedēļas laikā viņai bija jāapmeklē seši pasākumi.

"Reāls nogurums, dažbrīd jau smadzenes atslēdzas. Seši pasākumi šonedēļ ir par daudz. Jāiemācās pateikt nē. Šodien tiekamies koncertos Krastmalā," sociālajā tīklā Twitter ziņoja mūziķe.

Lai izpirktu savu vainu un atspēkotu nejaukos komentārus, kuri pāršalca sociālos tīklus un interneta vidi, mūziķe pauda arī publisku atvainošanos visiem tiem, kurus viņa pievīlusi.

"Noguruma dēļ sanāca nekorekti atklāt WiFi soliņu. Paldies Jūrmalas vārdam un piedošanu Lattelecom par nesagatavošanos," lakoniska bija Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!