Foto: Privātais arhīvs
Latviešu deju mūzikas izpildītāja Liene Bronuša jeb LieneCandy (attēlā) savos sociālajos tīklos padalījusies ar bildi, kurā ar kādas telefona aplikācijas palīdzību ielūkojusies nākotnē – kāda viņa varētu izskatīties vecumdienās, aptuveni 90 gadu vecumā.

"Ja neveikšu nekādas kosmētiskās procedūras un par sevi nerūpēšos, domāju, ka šādi es varētu izskatīties tad, kad man būs 90 gadi," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Liene.

Dziedātāja atklāj, ka viņai nav bail novecot; tieši otrādi - viņa baidās nenovecot un aiziet no dzīves pāragri, tādēļ viņa izbauda katru mūža mirkli.

Ikdienā, protams, Liene rūpējas par to, lai viņas ķermenis saglabātos skaists un pievilcīgs, taču viņa rūpīgi izvērtē, ar kādiem līdzekļiem tas tiek darīts, lai iegūtu vēlamo efektu.

"Man ir 27 gadi un es vēl nelietoju pretgrumbu krēmus un ziedes, kuras domātas četrdesmitgadniecēm. Par ādu rūpējos, nelietojot kosmētiku bez vajadzības. Izvēlos tikai dabīgus skaistumkopšanas līdzekļus. Galvenais - par ķermeņa ādu parūpējos ar mitrinošiem krēmiem," savos paradumos dalās LieneCandy.

Taujāta, vai skaistuma vārdā dziedātāja būtu gatava gulties zem skalpeļa un veikt kādu plastisko operāciju, viņa pauž cerību, ka medicīna attīstīsies tik tālu, ka šāda opcija nebūs nepieciešama.

"Par to, vai veikt plastisko operāciju, domāšu tad, kad radīsies tāda nepieciešamība, taču domāju, ka pēc 20 gadiem medicīna būs aizvirzījusies tik tālu, ka ķirurģiska iejaukšanās nebūs nepieciešama.

Grūti pateikt, kādas būs manas vecumdienas. Uz dzīvi skatos par pāris gadiem uz priekšu. Tik tālu kaut ko plānot vai domāt, kā būs, nav laika," rezumē Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!