Foto: Publicitātes foto

Latvijas Televīzijas šovā Lai top sabiedrībā zināmi cilvēki un dažādi muzikālie kolektīvi turpina ieskandināt XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkus. Ceturtajā šova raidījumā par īpašu muzikālu un vizuālu baudījumu parūpējās dziedātāja Linda Leen (attēlā), kura šopavasar pavisam nomainījusi imidžu.

Dziedātāja pozitīvo emociju šovā bija ieradusies kā viesmāksliniece un izpildīja īpaši izjustu un maģisku versiju par dziesmu Tumša nakte, zaļa zāle. Māksliniece savā tērpā bija lieliski savienojusi savu jauno afrikānisko tēlu ar latviešu tautiskajiem motīviem.

Linda uzstājās ar ziediem apgleznotā kleitā, kuras krāšņo dekoltē daļu vēl vairāk uzsvēra pamatīgas latviešu tautiskās saktas.

Ceturtajā Lai top raidījumā izaicinājumam un jaunam piedzīvojumam ļāvās dziedātāji Liene Šomase un Nikolajs Puzikovs, ātrākais skrējējs Latvijā Ronalds Arājs un dūla Katrīna Puriņa. Pateicoties pozitīvo emociju šovam, dziedātāja Liene Šomase pēc sešu gadu pārtraukuma atkal paņēma rokās saksofonu un kļuva par Valmieras pūtēju orķestra Si bemol daļu.

Arājs kļuva par Rīgas 45. vidusskolas jauktā kora dalībnieku, bet dūla Puriņa un viņas meitiņas pievienojās Rīgas skolēnu pils folkloras kopai Kokle.

Savukārt dziedošais policists Nikolajs Puzikovs izmēģināja ko tādu, ko nebija darījis nekad līdz šim - viņš pirmo reizi dejoja. Par viņa skolotājiem un deju partneriem kļuva Ogres kultūras centra deju studija Pīlādzītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!