Foto: DELFI

Sociālie tīkli nereti ir vieta, kur padižoties ar saviem sasniegumiem un nopelniem ne tikai profesionālajā sfērā, bet arī privātajā dzīvē, un šim piemēram sekojis arī puišu grupas PeR dalībnieks Edmunds Rasmanis (attēlā), kurš publiski paziņojis spēcīgu atklāsmi par kādu sava ķermeņa daļu.

Trešdienas, 28. maija, pēcpusdienā Edmunds savā mikroblogu vietnes Twitter profilā nāca klajā ar ļoti drosmīgu paziņojumu. "Man ir liekākais penis pasaulē," savus draugus, paziņas, fanus un atbalstītājus informēja Edmunds.

Īsā laikā šī publiskā mūziķa atklāsme virtuālajā vidē izpelnījās visnotaļ lielu Edmunda paziņu un atbalstītāju ievērību un atsaucību, taču drīz vien šis ieraksts no dziedātāja Twitter profila tika dzēsts.

Pagaidām gan nav zināms, vai tvīta autors bija pats Edmunds, kurš vēlējās publiski padižoties ar savas mantības apmēriem, vai tomēr kāds jokdaris, kurš mūziķa vārdā vēlējās izāzēt dziedātāja fanus un draugus.

Jau vēstīts, ka šī nav pirmā reize, kad kāds pašmāju šovbiznes sfēras darbonis krīt par upuri interneta jokdariem. Tā, piemēram, slavenais interneta huligāns Rinalds Staņevičus savulaik portālā Draugiem.lv sevi apprecināja ar divām pašmāju dziedātājām - Sabīni Berezinu un Yanu Kay.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!