Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā Krieviju pārsteidza vēsts, ka estrādes zvaigzne Alla Pugačova un viņas laulātais draugs, humorists Maksims Galkins kļuvuši par vecākiem dvīnīšiem Garijam un Jeļizavetai, un tagad laimīgo notikumu komentējusi arī pati Alla Borisovna (attēlā).

Kamēr sabiedrība turpina apspriest šokējošo un pārsteidzošo vēsti, bet krievu mediji – meklēt īsto Pugačovas un Galkina dvīnīšu surogātmāti, 64 gadus vecā dziedātāja bauda idillisku ģimenes dzīvi.

"Pirmais iespaids man bija, ka piedzimuši mazbērni. Bet jau otrajā dienā, kad es pie viņiem gāju, sāku aptvert, ka tie ir mani bērni," televīzijas kanālam Первый канал atzinusi estrādes dīva.

"Es ļoti vēlos, lai mani bērni izaug par labiem cilvēkiem. Pats galvenais – vēlos pagūt viņus uzaudzināt un redzēt, ka no viņiem veidojas skaisti, labi, gudri un izglītoti bērniņi," sapņos dalījusies Pugačova.

Viņa arī atzinusi, ka bērnu ienākšana ģimenē ļoti mainījusi viņas dzīvi – agrāk dziedātājai nav bijusi rūpīgi plānota dienaskārtība un viņa nav zinājusi, ko darīs pēc piecām minūtēm, bet tagad dienaskārtība ir pakārtota mazuļiem.

"Tas ir ļoti patīkami jebkurai sievietei, bet man jo īpaši. Tas, ko es vēlējos, ir noticis. Sapņi piepildās," priecājusies dziedātāja.

Tā kā par Pugačovas bērniem tiek izteikti daudzi minējumi, dziedātāja nolēmusi ieviest skaidrību un atklājusi, ka pirms 12 gadiem viņa pēc draudzeņu ieteikuma iesaldējusi olšūnas, bet savam vīram viņa to atklājusi tikai pirms diviem gadiem.

"Kad es biju droša par savu ģimenes dzīvi un to, ka tas ir uz ilgu, atzinos, ka mums var būt pēcnācēji. Viņš par to bija ļoti laimīgs, un es viņu saprotu. Es nezinu, vai esmu laimīgāka par sevi, vai viņu," atzina Pugačova, kura pati bija klāt dzemdībās.

Lai gan Krievijā Pugačovas un Galkina dvīņu dēļ turpinās karstas diskusijas par surogātmāšu izmantošanu, pati dziedātāja uzskata, ka tas ir normāli.

"Kā ciena donorus, kuri nodot asinis, tā es arvien lielāku cieņu jūtu pret surogātmātēm. Es domāju, ka pienāks laiks, kad viņām tiks uzstādīts piemineklis," pieļauj Pugačova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!