Foto: Vida Press
Paparaci populāro puertorikāņu popmūziķi Rikiju Mārtinu šonedēļ Ņujorkā iemūžinājuši kopā ar kādu noslēpumainu vīrieti (abi attēlā). Slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos jau izteikti minējumi, ka pievilcīgais kungs, iespējams, ir mūziķa jaunā mīlestība.

Tabloīdi ziņo, ka fotogrāfijas uzņemtas Soho. Mārtins kāda izskatīga vīrieša sabiedrībā kopā ar nekustamo īpašumu mākleri apskatījis vairākus dzīvokļus. Tas raisījis pamatu baumām, ka dziedātam izveidojušās romantiskas attiecības un tiek meklēta kopīga ģimenes ligzdiņa.

Tāpat paparaci Mārtinu kopā ar noslēpumaino vīrieti dienu iepriekš piefiksējuši Ņujorkas Centrālparkā, un tabloīdi vēsta, ka mūziķis izskatījies ļoti priecīgs un ar dzīvi apmierināts. Savukārt dziedātājs savu šī brīža attiecību statusu pagaidām nav komentējis. Arī viņa iespējamā draudziņa identitāte ir miglā tīta.

Pēdējā laikā bijis visai maz ziņu par notikumiem Mārtina privātajā dzīvē. Jau vēstīts, ka 2010. gadā viņš publiski atzinās, ka ir gejs. Tāpat jāatzīmē fakts, ka dziedātājs ir tēvs diviem dēliem, Mateo un Valentino, kurus iznēsājusi surogātmāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!