Foto: DELFI

Skandalozais pašmāju mūziķis Sandis Kiops (attēlā) janvāra izskaņā iepazinies ar kādu meiteni, kura viņa sirdi savažojusi gan ar savu izskatu, gan talantu, un abi jau tuvākajā laikā nolēmuši saderināties.

Ar 18 gadus veco Alisi (attēlā apakšā), kura Cēsīs mācās mūziku, Kiops iepazinies jau aprakstītajā Birzuļu tautas nama ballītē, kur jaunā meitene ieradusies klātienē vērot Titānika uzstāšanos - abi sākuši runāties un uzplaukušas pirmās simpātijas.

Pēc iepazīšanās viņi sarakstījušies, bet drīz vien Kiops Alisi aicinājis uz Rīgu, lai, kā pats smejas, pārbaudītu viņas balss materiālu, ko atzinis par labu esam. Abi "patusējuši", iepazinušies tuvāk un atklājuši, ka viņiem ir daudz kopīgu lietu.

Lai gan kopš iepazīšanās Kiops un Alise klātienē tikušies vien divas reizes, abi regulāri sazvanās un pa telefonu runā pat pa divām stundām, bet šonedēļ abi pēc Sanda ierosmes pieņēmuši lēmumu saderināties.

"Mums tas bija spontāns lēmums, jo abi esam mākslinieki un darām visādas trakas lietas. Neviens no mums arī nav izjutis, kā tas ir - būt saderinātam, tāpēc nolēmām pamēģināt. Mūsdienās saderināšanās vairs nav tik nopietni, kā agrāk. Tagad vairs nevajag doties pie vecākiem lūgt iecerētās roku," stāsta Kiops.

Saderināšanās datums nolikts uz aiznākamo nedēļu, kad Alise ieradīsies Rīgā - Kiops savai izredzētajai apņēmies sagādāt patiesi romantisku dienu, lai abi varētu no sirds izbaudīt nozīmīgo notikumu.

Tiesa, Sandis vēl pagaidām domā, vai pasniegs viņai arī saderināšanās gredzenu vai pietiks ar baltiem ziediem.

To, vai starp abiem jau bijušas intīmas attiecības, vai arī nolemts gaidīt līdz saderināšanās naktīm, vienmēr atklātais Kiops gan stāstīt šoreiz nevēlas - tas lai pagaidām paliekot noslēpums.

Mūziķis gan godīgi atzīst, ka ar Alisi "baigā mīla" viņu nesaista, bet abu starpā ir spēcīgas simpātijas un Sandis nav drošs par to, kā abu attiecības var attīstīties - iespējams, nākotnē viss var izvērsties pat ļoti nopietni.

Savu lomu abu tuvībā spēlējot arī fakts, ka Alise dzied, un Kiops nolēmis ar viņu uzsākt muzikālu sadarbību, par ko jau sen sapņojis, tāpēc gadījumā, ja abu attiecības pajuks, mūzika varētu palikt kā vienojošais faktors.
Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!