Foto: Publicitātes foto

Priecīgas ziņas Latvijas šovbiznesam - populārā dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā pa kreisi) atgriezusies Latvijā. Uz dzimto zemi viņu atvilinājis klubs Coyote Fly – Liene tikusi pie interesanta darbiņa rekonstruētajā klubā un turpmāk ik nedēļu tur priecēs tusētājus.

DELFI Izklaidei atklāj Coyote Fly pārstāvji, Lieni turpmāk ik ceturtdienas, piektdienas un sestdienas nakti varēs sastapt klubā, kur viņa strādās kā animatore.

"Viņa iejutīsies dažādos tēlos, piemēram, viņa būs Lara Krofta. Lienes uzdevums būs ballītes kurināšana," skaidro kluba pārstāve Kristīne Dombrovska.

Šī ir priecīga ziņa daudzajiem Lienes faniem, kuri jau bija paspējuši sabēdāties, jo viss liecināja, ka atraktīvā meitene, kura šovasar lielāko daļu laika pavadīja Itālijā, iekārtojusies saulainajā zemē uz palikšanu. Laimīgā kārtā satraukums bijis lieks - Lieni visi tusētāji turpmāk varēs satikt īpaši bieži.

Animatori ir viens no jaunumiem, kas pēc rekonstrukcijas karstākajās ballītēs pārsteigs Coyote Fly viesus. Viņu vidū bez Lee būs arī trīs metrus garš milzu robots The Robo un puisis, kurš pūtīs ledainu gaisu, atvēsinot pārkarsušos tusētājus - Mr. Cold.

"Apmeklētājs, ierodoties klubā, kļūs par šova sastāvdaļu," stāsta Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!