Foto: Privātais arhīvs

Latvijas pirmās dziedošās treneres Solvitas Avakjanas jeb Sollas dzīvē pēc smaga posma pārciešanas beidzot ienācis pavasaris. Māksliniece uzsākusi attiecības ar Tallinā dzīvojošu studentu no Gruzijas (pāris attēlā).

"Manā sirdī atkal ienākusi jauna mīlestība. Nezinu, vai tā turpināsies ilgi, bet man svarīgas šī brīža sajūtas," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Solla. Māksliniece atklāj, ka mīļoto sauc Iraklijs, un viņš dzīvo Tallinā, lai gan pats ir gruzīnu tautības.

"Viņam ir 22 gadi, bet viņš izskatās par mani vecāks. Mācās Tallinas tehniskajā universitātē par kiberdrošības speciālistu – perspektīvs vīrietis. Kad bija tievāks, viņš bijis ļoti līdzīgs princim Viljamam," smaida māksliniece.

Dziedātāja neslēpj – viņai kā jau radošas sfēras pārstāvei mīlestība ir nepieciešama kā gaiss, ko elpot. "Pat ja tas ir tikai romāns. Dzīve ir tukša, ja tajā nav mīlestības," spriež dziedošā trenere.

Pavasarīgā iemīlēšanās devusi dziedātājai papildus sparu darbam. Solla gatavojas drīz sākt filmēt klipu jaunai dziesmai angļu valodā, kas sauksies Stop Killing My Faith In Love, kā arī meklē divus labi dejojošus puišus, kuri varētu pavadīt viņu koncertos.

"Man ir lieli plāni, gribu izdot savu albumu, man jau padomā vairākas idejas nosaukumam. Zinu, ka tas būs motivējošs, un man ir talants uz motivējošām frāzēm. Starp citu, arī A-Europa slavenā albuma Verj v mečtu (Tici sapnim) nosaukums bija mana ideja," atklāj Solla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!