Foto: AFI

Dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingirejs, kurš šobrīd dzīvo Londonā, slepus apprecējies ar savu ilggadējo draudzeni Lily jeb Lindu Kalniņu (attēlā), ar kuru pirms septiņiem gadiem iepazinās pirmajā realitātes šovā Latvijā Talantu fabrika.

Abi jaunieši gredzenus mijuši jau aizvadītā gada oktobrī kādā Latvijas dzimtsarakstu nodaļā, kad viņi uz īsu brīdi bija ieradušies dzimtenē, liecina žurnāla Kas jauns rīcībā esošā informācija, bet deviņus mēnešus Donam un Lily bija izdevies slēpt šo nozīmīgo notikumu no preses un sabiedrības.

Dons un Lily uz Londonu devās gandrīz pirms gada, un klīst runas, ka Dons tur strādā apkalpojošajā sfērā viesnīcu biznesā, bet viņa draudzene, kura pēc laulībām pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad kļuvusi par Lindu Šingireju, - apģērbu veikalā par pārdevēju.

Pats dziedātājs pēdējo reizi Latvijā viesojās februārī, kad pēc komponista Zigmara Liepiņa uzaicinājuma bija nolēmis piedalīties Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē. Toreiz viņš sarunā ar izklaides portālu Mango atzina, ka Londonā viņš "mācās dzīvot", bet savas attiecības ar Lily komentēt nevēlējās.

Mango piedāvā noskatīties 2003. gadā tapušo video, kurā Dons kopā ar Lily izpilda savu pirmo singlu Just For You, ko jaunais mūziķis veltīja savai mīļotajai meitenei. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!