Foto: Vida Press

21 gadu vecais tīņu elks Džastins Bībers pēdējā laikā kļuvis par īstu meiteņu magnētu un brunču mednieku – aizvadītajā nedēļā slavenību fotogrāfi viņu iemūžinājuši kopā ar kārtējo modeli.

Maijā tabloīdus pāršalca vēsts, ka daudzu pusaugu meitenīšu dievinātajam Bīberam izveidojušās romantiskas attiecības ar modeli un grima mākslinieci Džeidu Pīrsu, taču tagad uzvirmojušas runas, ka viņš guļ ar 18 gadus jauno modeli Heiliju Boldvinu (abi attēlā).

Slavenību fotogrāfi dziedātāju ar modeli iemūžinājuši Maiami, kur jaunieši izbaudījuši kopīgas pusdienas un vēlāk devušies izbraukumā ar ūdensmoci. Lieki teikt, ka paparaci uzņemtie kadri publiskajā telpā raisījuši baumas, ka starp abiem izveidojušās simpātijas.

Lai gan Bībers un Boldvina turpina atspēkot runas, ka viņus vieno romantiskas jūtas, aizbildinoties, ka abi esot tikai labi draugi, tīņu elka fani ir pārliecināti, ka modele nav spējusi pretoties dziedātāja neizmērojamajam šarmam.

Arī randiņa laikā ar modeli Bībers nekautrējās izrādīt savu ķermeni un apakšbikses - viņš Boldvinu ne tikai iepriecināja ar sava torsa atkailināšanu, bet arī Calvin Klein bokseršortu maliņas nozibināšanu, kas jau kļuvusi gluži vai par viņa firmas zīmi.

Līdz šim Bībers tikās ar modelēm, kuru vārds kaut ko izsaka tikai zināmās aprindās, taču jauniņā Heilija ir slavenu vecāku atvase - viņas tēvs ir Holivudas aktieris Stīvens Boldvins, bet mamma - grafiskā dizainere Kenija Boldvina. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!