Foto: DELFI
Populārā pašmāju skatuves māksliniece Liene Greifāne (attēlā), kura ilgus gadus Latvijas šovbiznesā darbojās ar skatuves vārdu LieneCandy, marta beigās nāca klajā ar publisku paziņojumu, ka ir otrā bērniņa gaidībās, un šonedēļ viņa visiem interesentiem nodemonstrējusi, kā viņas mazulis kustas mammas puncī.

Liene ir ļoti aktīva sociālo tīklu lietotāja, un viņa ir viena no tām pašmāju šovbiznesa zvaigznēm, kas savus fanus un atbalstītājus par savām ikdienas un profesionālajām gaitām atspoguļo virtuālajā vidē - arī to, ka mūziķe ir stāvoklī, viņa apliecināja, foto vietnē Instagram publicējot attēlu, kurā redzams grūtniecības vēderiņš.

Lai gan citas topošās mammas pret gaidāmā mazuļa publisku apspriešanu izturas ļoti piesardzīgi un grūtniecību neafišē, populārā mūziķe līdz šim nav spējusi apslēpt savu milzīgo prieku, un viņa publiski jau ir atklājusi arī mazuļa dzimumu - Liene padalījusies ar informāciju, ka viņa gaida puisīti.

Tāpat dziedātāja šonedēļ savā Instagram foto blogā atrādījusi arī visai intīmu un personisku video, kurā iemūžinātas mazuļa kustības mammas puncī, un sižets, kurā māksliniece nofilmējusi skatu, kā bērniņš darbojas viņas vēderā, virtuālajā vidē iemantojis lielu viņas sekotāju un draugu ievērību, un ļaudis nav slēpuši savu sajūsmu par klipā redzamajiem kadriem.

Liene jau audzina dēliņu Sebastianu Matiasu, bet laulība ar bērna tēvu - uzņēmēju Arti Bronušu - 2011. gada vasarā tika šķirta. Kopš pērnā gada rudens dziedātāja publiskus pasākumus apmeklē kopā ar savu jauno mīlestību Igoru.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!