Foto: DELFI

Starp kandidātiem uz atraktīvā šova Lauku sēta jaunās sezonas sacensībām ir arī blondā Violeta Stepanova (attēlā), kura jau piedalījusies trīs pašmāju TV šovos un skatītāju atmiņā palikusi ar pikantiem skandāliem.

Savu karjeru kā šovu dalībniece Violeta sāka 2012. gadā, piedaloties ekstrēmajā izdzīvošanas šovā Cīnītājs. Jau toreiz meitene sevi reprezentēja kā pavieglu blondīni, kurai patīk skatīties uz pretinieku komandas muskuļotajiem puišiem.

Pēc tam meitene uzmirdzēja kādā raidījuma Precamies?!? sērijā, ar savu brīvo uzvedību izraisot plašas skatītāju diskusijas sociālajos tīklos. Taču Violetas zvaigžņu stunda sita šovā TV zvaigzne.

Blondīne, ieradusies TV zvaigznē, uzreiz sāka kārties kaklā vienam no šovā jau mēnesi bez seksa nonīkušajiem puišiem. Drīz vien šova veidotāji izplatīja paziņojumu, ka nofilmēts pārīša sekss un izplatīja video, kas to apliecina.

Pēc tam izrādījās, ka mīlas prieku ainiņa bijusi iestudēta, taču meitene vēlāk atzinās DELFI Izklaidei, ka skandalozā slava pamatīgi pabojājusi viņas attiecības ar līdzcilvēkiem. Tomēr Violetas mīlestību pret TV šoviem tas nemainīja.

Draiskā daiļava jau toreiz izteica vēlmi startēt vēl kādā šovā, un nu izrādās, ka viņa cierē uz Lauku sētu.

Šova veidotājs Andis Mizišs gan atklāj, ka pirmajā atlasē meitene ar neko spilgtu nav izcēlusies. Gluži otrādi - Violeta samulsinājusi šova veidotājus, pastāvot uz to, ka citos TV šovos nav startējusi, lai gan Lauku sētas komanda, kurā darbojas pieredzējuši TV cilvēki, uzreiz sapratusi, ka šī skaistule jau vairākkārt mirdzējusi ekrānā.

Tā kā Lauku sētas jaunajai sezonai pieteikušies vairāk kā četri simti kolorītu kandidātu un šis ir projekts, kurā, atlasot dalībniekus, spēja sarīkot seksa skandālus nav noteicošais atlases kritērijs, režisors spriež, ka Violetas potenciāls iekļūt šova dalībnieku skaitā nav no augstākajiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!