Foto: Publicitātes foto

Lai gan jaunā un simpātiskā Egija Izkapte (attēlā pa labi) savas jaunības un skaistuma dēļ sākotnēji šķita neiederīga starp pieredzējušajiem darba rūķiem Lauku sētā, meitene izmantoja izskatu kā trumpi, un tika labāko sešiniekā.

"Lauku sēta man deva lielu emocionālo rūdījumu un pieredzi. Sākumā bija ļoti grūti iejusties, jo dalībnieki bija ne mans kontingents. Sākumā bija pat grūti komunicēt, jo nesapratu viņu žargonu," sarunā ar DELFI Izklaidi emocijas pēc dzīves kopā ar pārsvarā vecākiem lauku darba rūķiem atklāj Egija.

Viņa gan spriež, ka par spīti visam, nereti jutusies emocionāli stiprāka, nekā mutīgās lauku dāmas. Kamēr pieredzējušās kundzes spriedze novedusi līdz asarām, Egija turējusies kā klints.

Egijas jaunību un smukumu raženās lauku dāmas sākotnēji centušās izmantot pret viņu. Meitenei pārmeta to, ka viņa no rīta pārāk ilgu laiku pavada krāsojoties, kā arī aiz muguras runāja, ka šova puiši viņā ieskatījušies un cenšas konkursos iegāzt pieredzējušās dāmas, lai uzvara tiktu jaunajai skaistulei.

Par Lauku sētas skaistāko dalībnieci dēvētā Egija gan šīm intrigām piegājusi ar vieglumu. "Skaistums bija mans ierocis šovā - ja citai bija skaļa balss, man palīdzēja skaistums. Par to iemīlēšanos gan nezinu. Ar Andi labi sapratāmies, bet vai no viņa puses tur bija kas vairāk, jājautā viņam pašam. Taču es par to šaubos," smejas Egija.

Viņa atklāj, ka šovā bijis ļoti grūti tieši emocionālā ziņā. "Pēc izbalsošanas spriedze parasti bija tik milzīga, ka tajā dienā neviens vairs nesarunājās," šova virtuvi atklāj dalībniece. Lai gan par vienu no šova lielākajām skandālistēm un nemiera cēlājām tiek uzskatīta Anita, Egija uzskata, ka tieši šī dāma būtu pelnījusi uzvaru šovā.

"Es novēlu Anitai uzvaru, jo pati apbrīnoju viņas stiprumu. Es pati uz izbalsošanas svītras sēdēju tikai vienu reizi un jau jutos briesmīgi, bet Anita tur bija regulāri. Varu tikai iedomāties, ko viņai nācies pārdzīvot. Tāpat uzskatu, ka Anita pelnījusi uzvaru, jo viņai dzīvē gājis ļoti grūti," spriež Egija.

Kā jau šova skaistāko dalībnieci, Egiju pēc šova uzrunājuši arī iepazīties kāri pretējā dzimuma pārstāvji. "Man izveidojies visai liels pielūdzēju skaits - vīrieši raksta sociālajos tīklos un izsaka komplimentus. Es pārsvarā daru tā - izlasu vēstuli, papriecājos, bet atbildēt gan neatbildu," piesardzīga ir šova dalībniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!