Foto: Publicitātes foto

Jau pirms pašmāju seriāla Viņas melo labāk trešās sezonas sākuma TV3 radīja intrigu, atklājot, ka stāsta galvenā varone Jolanta šosezon precēsies. Trešdienas, 10. jūnija, vakarā noskaidrojies, kurš visdrīzāk būs laimīgais precinieks.

Jolanta un viņas izvēle starp diviem vīriešiem - lauku puisi Konrādu un švītīgo biznesmeni Māri - bijusi seriāla centrālā intriga jau kopš tā pirmsākumiem. Pēc svaidīšanās no viena vīrieša pie otra, trešās sezonas sākumā Jolanta ir attapusies kārtīgā Konrāda skavās.

Zinot Jolantas naivumu un vieglo ietekmējamību, seriāla fani jau ar bažām gaida brīdi, kad viltīgais Māris viņu atkal pārvilinās savā azotē. Nu skatītāji var atviegloti nopūsties, jo skaidrs, ka vismaz kādu brīdi tas nenotiks - trešās sezonas otrās sērijas izskaņā Konrāds bildinājis Jolantu.

Bildinājums noticis īpaši romantiskos apstākļos. Jolanta, domādama, ka abi dodas vienkārši paēst "dienas piedāvājumu", kopā ar Konrādu ieradās restorānā. Izpalīdzīgs apkalpojošais personāls pārīti uzreiz atbrīvoja no virsdrēbēm un somām, bet "dienas piedāvājuma" vietā uz šķīvjiem gaidīja kūciņas un glāzēs dzirkstīja šampanietis.

Apkalpojošais personāls svinīgi sastājās rindiņā, godinot simpātisko pāri, un Konrāds steidza krist uz ceļa, sniedzot daiļavai gredzentiņu un lūdzot kļūt viņu par viņa sievu.

Seriāla faniem nu atliek dīdīties nepacietībā, turot īkšķīšus par to, lai jaukā Konrāda ceļā kārtējo reizi nenostātos viltīgais Māris, un mīlnieku pāris veiksmīgi iestūrētu laulības ostā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!