Foto: Publicitātes foto

Visu gada auksto laiku gaidītā pašmāju seriāla Viņas melo labāk jaunā sezona 9. jūnija vakarā jau sāksies ar negaidītiem notikumiem. Pirmajā sērijā varēs vērot galvenās varones Jolantas kāzas, taču joprojām neatbildēta paliek intriga, vai vīra lomā būs vienkāršais lauku puisis Konrāds vai valdzinošais afērists Māris.

Seriāla veidotāji sola, ka arī trešajā sezonā lielākās intrigas un kaislības virmos ap Jolantu, kura iepriekšējā sezonā paspēja veidot mīlas afēru gan ar Māri, gan Konrādu. Jau pavisam drīz skatītājiem būs iespēja uzzināt, ar kuru no brašuļiem naivā Jolanta izvēlējusies soļot pie altāra.

Arī citu varoņu dzīvēs šosezon netrūks piedzīvojumu. Kristīnes un Kārļa attiecībās būs redzami daudzi sirsnīgi un arī skarbi brīži. Vai viņi paliks kopā uz mūžu un kā veidosies viņu attiecības tālāk, rādīs laiks.

Marta un Margarita, iespējams, beidzot satiks savus mīļotos vīriešus, ar kuriem piedzīvos daudz priecīgu brīžu, pārsteigumu un arī vilšanos, jo cīņā par mīlestību būs jāpieliek ļoti daudz pūļu. Visi ieroči šajos jautājumos ir atļauti, ko īpaši izmantos seriāla varone Marta.

Jaunajā sezonā gaidāms aukstais karš starp diviem bijušajiem draugiem un partneriem - Māri un Arvi. Māris turpinās savu uzvaras gājienu biznesā un attiecībās, bet šoreiz liktenis šķietami nesalaužamajam vīrietim sagādās daudz triecienu.

Šajā sezonā visvairāk savos melos sapīsies varone, kura ar savu vulgāro uzvedību jau pagājušajā vasarā nokaitināja daudzus skatītājus - Konrāda māsa Baiba. Taču Baibu sagaida arī laimes pilns mirklis - ieradīsies viņas draugs Mārtiņš, kura tēlā iejutīsies Ģirts Liuzniks.

Arī Viņas melo labāk  gaidāms kāds UgunsGrēka cienīgs pavērsiens. Iepriekšējā sezonā iepazītā Māra meita Marija izrādīsies neīstā Marija, un šajā sezonā atradīsies īstā meita, kuru atveidos aktrise Anete Krasovska.

Vēl skatītājus sagaida tikšanās ar Jolantas vecākiem - mammu Laimu, kuru atveidos Dace Bonāte un tēti Aleksi, kura tēlā iejutīsies Voldemārs Šoriņš. Savukārt galveno varoņu darba kolektīvam pievienosies jauna kolēģe Simona, kuras loma uzticēta Ērikai Eglijai.

Simona būs paštaisna un ar citiem īpaši nerēķināsies. Kopā ar viņu seriālā ienāks arī pozitīva varone Monika, kuru atveidos Inta Tirole, kura būs ne tikai sirsnīga un pozitīva, bet arī dzīves pieredzes bagāta sieviete. Viņa piedzīvos lielu un skaistu mīlestību attiecībās ar Ričardu, ar ko jaunībā tikusi izšķirta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!