Foto: DELFI

Lai gan Latvijas Nacionālā teātra aktrise un seriāla Viņas melo labāk zvaigzne Evija Skulte šovā Dejo ar zvaigzni ieguva augsto ceturto vietu, par panākumiem solītais lietuviešu producenta Rimvīda Martinaiša bildinājums izpalicis. Mīļotais uz šova finālu neatnāca un arī pēc tam nav kontaktējies ar aktrisi.

Ar lietuviešu producentu pašmāju populārajai aktrisei gājis kā pa kalniem. Drīz pēc precībām ar finansistu Hariju Bormanu viņa atkal atgriezās pie Martinaiša, kurš mīļotajai solīja par uzvaru šovā Dejo ar zvaigzni pasniegt saderināšanās gredzenu.

Lai gan Evija iekļuva šova finālā, mīļotais diemžēl uz to neieradās. Kā DELFI Izklaidei atklāj pati aktrise, vīrietis arī pēc tam nav centies ar viņu sazināties.

"Tas viss ir sarežģīti, un tas nav vienā teikumā atbildams. Katrā ziņā piedalīšanās šovā izraisīja manī lielas pārdomas par aktrises privātās dzīves iespējamību vai neiespējamību. Sapratu, ka aktrisei blakus der tikai tāds cilvēks, kurš nesavtīgi spēj pieņemt viņas darba grafiku. Jo man ir svarīga mana profesija, un es tai veltu ļoti daudz laika," DELFI Izklaidei teic Skulte.

Viņa pati vēl nemāk viennozīmīgi atbildēt uz jautājumu, vai Martinaitim bijis grūti pieņemt šo izredzētās noslogotību.

"Pat nevaru paskaidrot, kāpēc tā ir noticis. Es pati katrā ziņā neko neesmu jaukusi, tā vienkārši ir noticis," atliek secināt simpātiskajai sievietei. Skulte nenokar galvu, bet uztver notikušo kā kārtējo dzīves mācību.

"Man patīk brīvība, tāpēc es nepārdzīvoju. Savu izvēli piedalīties šovā noteikti nenožēloju, jo darbs man ir vissvarīgākais. Šovs man bija liela mācība un sevis pārbaudīšana. Pati esmu ļoti apmierināta ar rezultātiem," par dzīves mācību priecājas Skulte.

Viņa atklāj, ka netika ieplānojusi šovā tikt tik tālu. Pēdējās šova nedēļās aktrisei bijis īpaši daudz darba profesijā, tāpēc arī attiecībām nav bijis laika, un mīļotais, acīmredzot, to nav spējis pieņemt.

Interesanti, ka otrs Skultes dzīves vīrietis - 2014. gada sākumā Bahamu salās apprecētais Harijs Bormans - šova laikā gan turpinājis atbalstīt aktrisi. Taču Skulte noliedz baumas par to, ka abu starpā atkal būtu kas uzliesmojis - Bormans jau pusgadu dzīvo ārzemēs un abus vieno vien sirsnīga draudzība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!