Foto: DELFI

Lai arī brīdī, kad dejotājs Kims Šipillo mēģināja viņu noskūpstīt, daiļā tumšmate Lauma Anšmite (pāris attēlā) kārumnieku iepļaukāja, meitene "Netīro deju" laikā ir gatava ļoti pikantiem pavērsieniem, kad pienāks īstais laiks. Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Lauma paziņo, ka Kima dēļ varētu publiski nomest drēbes.

No Valmieras uz Ameriku un atpakaļ

Savos 22 gados valmieriete Lauma jau var lepoties ar visai bagātīgu dzīves pieredzi. Meitene, kura šobrīd studē tūrismu, tikai pirms Ziemassvētkiem atgriezās no ASV, kur labu laiku dzīvojusi un studējusi.

"Sāku studēt ASV, bet tad pārcēlos atpakaļ uz Latviju un turpināju studijas, kas šeit, ja salīdzina, ir vidusskolas līmenī.

Ar deju esmu vairāk uz tu, nekā uz jūs. Dancoju jau septiņus gadus – sāku ar tautiskajām dejām, tad sporta un tad četrarpus gadus salsa un bačata," ar iespaidīgu un daudzpusīgu izglītību palepoties var Lauma.

Taču dejotprasme un izglītotība ir tikai daži no Laumas trumpjiem. "Es paņemu ar smaidu, ar emocijām, ar savu izskatu – ar visu. Ja ārā būs drūms laiks, es nekad neiešu čīkstēt: "Ai, ārā atkal līst!" Es labāk pati būšu tas saules stariņš, smaidīšu, priecāšos par to, kas apkārt," dzīvē pozitīvo saskatīt māk Lauma.

Attiecības ar mīļoto izjauc attālums

Foto: DELFI
Pirms pieteikšanās konkursam Lauma vilkusi plusiņus un mīnusiņus, izvērtējot, vai viņai to tiešām vajag. "Es nācu arī dejas dēļ, bet pamatā jau ierados šeit puiša dēļ. Protams, naudas balva, ko piedāvā, arī nav maza – varbūt kāda no mums izrādīsies tāda maita, ka izvēlēsies naudu.

Bet tā nebūšu es. Nauda tevi nedarīs laimīgu, pēc pāris mēnešiem tā vienalga būs iztērēta. Bet puisis, iespējams, paliks uz mūžu," atklāta ir Lauma.

Viņai jau reiz bijušas nopietnas attiecības, bet tās nav izturējušas pārbaudi ar attālumu. "Man bija nopietns draugs. Bet tad es pārcēlos uz ASV, un mans puisis vienkārši pateica, ka nevarot to pieņemt. Jo kas tās esot par attiecībām, ja mēs tiekamies gadā vienu vai divas reizes. Viņš man tā arī pateica – atvaino, bet iesim katrs savu ceļu.

Viņš priecāšoties, ja es būšu laimīga un atradīšu savu piepildījumu. Mēs ar šo puisi neesam palikuši nekādā naidā, mēs pat esam čomi, bet nekas vairāk tur nebūs," atklāti stāsta simpātiskā meitene.

Amerikā viņai ļoti liels atbalsts bijis kāds puisis no Latvijas. "Viņš man bija viss – brālis, mamma, tētis, draugs," atceras Lauma. Taču ar to arī viss beidzies. Vietējie amerikāņu puiši Laumu neinteresējuši, un vispār jau nemaz nav bijis laika mīlai.

"Es nebraucu uz Ameriku, lai veidotu attiecības. Man bija konkrēts mērķis – strādāt un mācīties. Sākumā aizbraucu uz 90 dienām, tas ir tas laiks, cik tev sākumā atļauj tur uzturēties.

Pēc tam jau iebrauc un izbrauc tad, kad tev tīk. Man bija studijas apmēram gada garumā," stāsta meitene, kura uz dzīvi Latvijā atgriezusies pirms Ziemassvētkiem.

Jau 15 gadus pārdod sevi

Foto: DELFI
Taču arī tā vēl nav visa Laumas dzīves krāsainā pieredze. Jau no bērna kājas meitene darbojas kā modele, un karjeras laikā viņa ļāvusies arī šādiem tādiem pikantiem izaicinājumiem.

"Esmu modele ar 15 gadu stāžu. Kā man pirms šova pateica režisors: "Iedomājies, ka tevi kāds pērk. Tu pārdod sevi." Atbildēju, ka tā man nav problēma – visu dzīvi esmu sevi pārdevusi.

Un ir vēl kāda interesanta lieta. Esmu bijusi kaila kameras priekšā, un arī šovā es to varētu izdarīt – nekādu problēmu.

Man nav kauna un nekādu kompleksu – es to jau esmu darījusi. Kāpēc ne – ja man ir tāds augums, ka varu to atļauties?" smejas Lauma.

Meitene smiedamās atklāj, ka, ieraugot Kimu, pie sevis klusībā izvērtējusi, vai šī puiša dēļ būtu vērts nomest apģērbu kameras un visas Latvijas priekšā.

"Sapratu, ka, jā, būtu vērts. Un esmu gatava cīņai arī šādā veidā. Protams. Nav jēgas nākt uz šovu, lai kautrīgi pagrozītos kameras priekšā," smejas Lauma, atklājot, ka svešinieku kritika viņai nebūs svarīga – meitene nepiesārņo sevi ar negatīvām emocijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!