Foto: DELFI

Trešdienas, 20. jūlija, vakarā TV3 skatītājiem atkal bija iespēja sekot līdzi vienam no visu laiku apspriestākajiem pašmāju TV projektiem – šovam "Netīrās dejas".

Intrigas gultā un pļauka

Foto: DELFI

Kima meiteņu kompānija šo vakaru iesāka ar laiskošanos milzu gultā un atklātām sarunām, kas, protams, neizbēgami noveda pie konfliktiem.

Laumai nācās taisnoties par savām asarām izbalsošanas ceremonijā – kolēģes pārmeta meitenei, ka viņa šo mūžveco līdzekli izmantojusi, lai manipulētu ar vīrieti.

Ar pārsteidzošu paziņojumu klajā nāca Kima Evelīna . "Tu man radi vulgārisma sajūtu!" Laumai pēkšņi pavēstīja Evelīna, skaidrojot, ka viņai ir ausis un viņa dzirdot, ko un kā Lauma runā.

"Tavas manieres ir vulgāras!" Evelīna palika pie sava, lai gan Lauma centās attaisnoties, ka tā vis nav, bet beigās atmeta ar roku un paziņoja, ka gudrākais piekāpjas.

"Atklāta un pieklājīga. Diezgan dzēlīga un ar savu taisnīgumu," pati sevi raksturoja Evelīna un pēc paziņojuma, ka nevēlas ar tādu cilvēku kā Lauma pat atrasties vienā istabā, devās prom.

Kims ar Evelīnu un Laumu devās kopīgā randiņā, kas nopietni sadusmoja pašpārliecināto Andu, kura nespēja samierināties, ka nedz meitenes, nedz Kims nebija pateicis par tikšanās plāniem, un tas nācis kā nelāgs pārsteigums.

Anda bēdas "slīcināja" ēdienā, pieliekot punktu savai diētai, un turpināja kritizēt uz randiņu aizvestās konkurentes, atzīstot – viņa nesaprot, ko Kims abās pārējās meitenēs atradis.

"Pirmo reizi aiz stresa ēdu kā mežonis," neslēpa Anda un vienu pēc otra notiesāja sātīgas porcijas.

Arī Kims randiņā uzturēja spriedzi, uzstājot, ka vēlas palikt vienatnē ar Laumu. Tas gan neizdevās, jo Evelīna kā pielipusi ar groziņu rokā sekoja pārītim.

Lauma, atgriežoties kafejnīcā, uzbūra jaunu intrigu, konkurentēm paziņojot, ka abi skūpstījušies, lai gan viss bija citādi – puisis patiesi mēģināja viņu noskūpstīt, bet meitene viņam iesita pļauku.

Tas Kimu pārsteidza, jo viņš tādējādi bija iecerējis pārbaudīt meitenes nopietnos nolūkus, bet skūpsta vietā saņemtais sitiens puisim šķita pasaules lielākā mīkla.

Atvadas no Marikas

Foto: Publicitātes foto
Spraigi notikumi risinājās arī Aināra kompānijā – viņam bija jāizlemj, kuru no palikušās četrotnes sūtīt mājās kā nākamo. Pēc atvainošanās meitenēm par savu uzvedību, puisis bija gatavs paziņot to, kurai no šova jāatvadās.

Pirms puiša paziņojuma Annija palūdza atļauju pateikt dažus vārdus un publiski piedeva puisim viņa uzvedību, kā arī atvainojās par savu rīcību.

Iespējams, tas izglāba meiteni no izbalsošanas, un mājup bija jādodas Marikai (attēlā), kura sarunā ar "Delfi Izklaidi" nebija slēpusi – viņa uzskata, ka puisim ir jācīnās par meiteni, nevis otrādi.

"Mani mazliet satrauc, ka es varētu netikt tev līdzi tavās ambīcijās. Tāpēc es sūtīšu tevi mājās," lēmumu skaidroja Ainārs, bet Marika savu izbalsošanu uztvēra ļoti mierīgi.

"Es šovakar aizeju kā uzvarētāja, jo ieguvu daudz labus draugus un draudzenes," no skatītājiem atvadījās Marika.

Patiesības deja – salsa

Foto: Publicitātes foto

Roberta un viņa daiļaviņu faniem šoreiz bija iespēja novērtēt jauniešu dejotprasmes, tādēļ šajā kompānijā nedz intrigām, nedz bučošanās mēģinājumiem laika nebija.

Tas gan nenozīmē, ka kaislības nesita augstu vilni – šajā vakarā viņi dejoja salsu, kas ir īsta kaisles deja un var palīdzēt puisim saprast, kura ieradusies pēc naudas, bet kurai patiešām patīk Roberts.

Pāra dejas vērtēja žūrija Agris Daņiļevičs, Lauris Reiniks un Mārtiņš Kagainis, kuri visiem spēkiem centās saturīgi raksturot pāru sniegumu un atrast viņu dejā kādus zemūdens akmeņus, kas ļautu izdarīt secinājumus par pāru saderību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!