Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots iepazīšanās šova Gandrīz ideāls randiņš pirmais raidījumu cikls, kurā par galvenā varoņa – 36 gadus vecā Andra – simpātijām cīnījās četras meitenes.

Pēc iepazīšanās raidījuma, kurā par meiteņu pārsteigšanu bija parūpējies pats Andris, jaunais vīrietis nolēma, ka tālāko cīņu par viņa sirdi nav tiesīga turpināt 26 gadus vecā rakstniece un blogere Maija, bet atlikušās trīs meitenes kaldināja plānus, kā iekarot Andra simpātijas.

Nedēļas laikā dalībnieces bija parūpējušās ne tikai par iekārojamā puiša un savu konkurentu labu pabarošanu, bet arī par izklaidēm - Silva kopā ar puisi devās randiņā uz Mežaparku, bet Marta Andri veda uz zirgu audzētavu, kur Andris tika izvizināts ponija pajūgā, kā arī jau paguva iepazīstināt savu dēliņu Pēteri.

Inese (attēlā) bija izvēlējusies randiņu pavadīt telpās un kopā ar Andri devās uz picēriju, lai tur kopīgiem spēkiem pagatavotu un notiesātu bezglutēna picu, bet kā vakara kopīgo izklaidi meitene bija sarūpējusi krekliņu apdrukāšanu.

Vakaru pie Silvas Andris novērtēja ar 13 punktiem, Martai viņš deva 14 punktus, bet par savu "līgaviņu" viņš izvēlējās Inesi, kura jau kopš pirmā raidījuma nebija slēpusi savas simpātijas pret Tallink kruīzu vadītāju un jau pirmajā tikšanās reizē mīklaini "iegādājusies" viņa telefona numuru.

To, ka arī Andrim Inese šķiet vissimpātiskākā, apliecināja violeto tulpju pušķis, ko puisis meitenei pasniedza, ierodoties uz viņu tikšanos, un, kad par šo žestu uzzināja pārējās meitenes, viņām uzreiz kļuva skaidrs, ka Andris savu izvēli ir izdarījis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!