Foto: Publicitātes foto

Šovā TV zvaigzne ar katru nedēļu spriedze starp dalībniekiem pieaug, jo, vienkopus dzīvojot gandrīz svešiem cilvēkiem, konflikti un nesaprašanās ir garantēti, bet pēdējo nedēļu laikā par kolēģu izsmiekla upuri kļuvis viens šova "svaigākajiem" dalībniekiem – Džokers (attēlā).

Kad šovu brīvprātīgi pameta smagi slimā grūtniece Kristīne, skatītāji bija gatavi likt likmes par to, kurš no atlikušajiem dalībniekiem kļūs par pārējo apsmiekla objektu, un jau drīz kļuva redzams, ka prognozes piepildījušās - dalībnieki, iespējams, neapzināti par savu upuri izvēlējušies reperi Džokeru.

Kā pamanījuši vērīgākie šova skatītāji, pats Džokers par jociņiem ir ļoti sarūgtināts - viņš ik pa brīdim sūkstās, ka citu izsmiekls rada nepareizu iespaidu televīzijas skatītājiem, kuri viņu uztver kā "pajoliņu", kurš pats neko nespēj izdarīt un šovā ir vien citiem par ļaunu prieku.

Tāpat miesās brangais jauneklis neslēpj - vairāk par visu viņu aizvaino asprātības par lieko svaru, jo, lai gan Džokers pats apzinās, ka ir apaļīgs, citu aizrādījumi par to viņam ļoti sāpot.

Tiesa, kolēģi puisi mierina, ka pie jociņiem par to, kā viņš izskatās un uzvedas, vienkārši ir jāpierod, jo citi neko ļaunu nedomājot, bet pats Džokers par to nav īsti drošs - pārlieku bieži viņa rīcība izpelnās citu izsmieklu, kamēr citus, kuri bieži vien rīkojas līdzīgi viņam, pārējie liekot mierā.

Svētdienas vakarā Džokers arī izmēģināja spēkus kā raidījuma vadītājs sarunu šovā Joker Face, kur viens no galvenajiem sarunu tematiem bija bokss, bet par raidījuma viesi reperis bija izvēlējies runīgo Toretto, kurš daļu raidījuma vadīšanas smaguma iznesa uz saviem pleciem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!