Foto: Publicitātes foto

Skatītāji gatavojas apstrīdēt TV zvaigznes otrdienas, 25. novembra, vakara izbalsošanas rezultātus, kuru rezultātā šovu bija jāpamet veseliem diviem tautas iemīļotiem talantiem – Džokeram (attēlā pa labi) un Santai Getmančukai.

Jau gaidot izbalsošanu, tauta sociālajos portālos vārījās dusmās, spriežot, ka šova veidotāji nepareizi piešķīruši imunitāti pret izbalsošanu, dodot to Violetai, kura uzmanību nopelnījusi ar seksuālu visatļautību, ne talantu.

Kad tika paziņoti trīs izbalsojamie - abas Santas un reperis Džokers, sociālajos tīklos sākās īsta kampaņa Džokera atbalstam. Fani ziņoja, ka papildinājuši "kredītu", lai var atbalstīt Džokeru un ziņoja, cik lielas summas katrs tērēs repera atbalstam.

Tāpēc paziņojums, ka no trijotnes vienīgā šovā paliek Santa numur viens (attēlā centrā), pamatīgi saniknojis nāciju. Ļaudis steidz izteikt pieņēmumus, ka šova veidotāji speciāli rīkojas tā, lai TV zvaigznē paliek nevis talantīgākie, bet draiskulīgākie dalībnieki, un masveidā draud apstrīdēt balsojumu.

Tikmēr šova veidotāji atklāj, ka Santa numur viens izbalsošanā savākusi vairāk kā 1000 balsis, kā arī sociālajos tīklos izplatījusi paziņojumu, ka ņemšot vērā nācijas protestus pret balsojumu. Šova veidotāji DELFI Izklaidei atklāj, ka, iespējams, kādam no izbalsotajiem tiks dota iespēja atgriezties.

Izbalsoto vietā jauni talanti vairs šovā neieradās, kas nozīmē, ka TV zvaigzne ir iegājusi finiša taisnē - jauniņo vairs nebūs.











Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!