Foto: Publicitātes foto

Drīzumā TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodots Latvijā un pasaulē unikāls precību šovs Kāzu gūstā, kurā varēsim dzīvot līdzi trīs pāru kāzu rīkošanai.

Sīvajā konkurencē pie kāzu svinībām 7000 eiro vērtībā tika arī Agnese Barkāne un Raitis Skrastītis - lai gan viņi ir gados jaunākais šova pāris, kopā viņi ir visilgāk.

21 gadu jaunā sociālā rehabilitētāja Agnese un dzelzceļa transporta students Raitis sākuši draudzēties pusaudžu gados - abu draudzība izveidojusies sociālajos tīklos, kad Agnesei bija trīspadsmit, bet Raitim piecpadsmit gadi.

Pieteikuma vēstulē šovam Raitis raksta: "Es ar draudzeni iepazinos pirms astoņiem gadiem, un pa šo laiku neesmu uzdrošinājies lūgt viņas roku.

Uzskatu, ka kāzas ir vējā izšķiesta nauda, tāpēc piesakos projektam! Kāzas būs radu lokā kādā no Vidusjūras salām. Kādēļ tieši mums tieši tagad jāapprecas? Iespējams, vienīgā iespēja apprecēties!"

Jau ziņots, ka šovā kāzas nerīkos pats jaunais pāris, bet viņu radinieki, un nedz līgava, nedz līgavainis šo procesu nevarēs ietekmēt.

Šova veidotāji atklāj, ka viens no spilgtākajiem tēliem projektā būs Raita māsa Kaiva - viņa ar brāli daļu bērnības pavadījuši Baltkrievijā, kas ir mammas dzimtene.

Sava dēla kāzu vīziju līgavaiņa Raita māte raksturo ļoti intriģējoši: kāzas amerikāņu stilā ar krievu temperamenta piesitienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!