Foto: Publicitātes foto

Jaunajā sezonā TV3 saviem skatītājiem sarūpējis īpašu pārsteigumu - unikālu šovu Kāzu gūstā, kāds nekur pasaulē vēl līdz šim nav demonstrēts un tiks testēts tieši Latvijā.

Šovam bija aicināti pieteikties pāri, kas vēlas apprecēties. No plašā pretendentu loka - vēlmi piedalīties projektā bija izteikuši aptuveni 2000 pāru - tika izvēlēti trīs pāri, kuri katrs saņēma 7000 eiro lielās dienas plānošanai un svinēšanai.

Tiesa, viņi nezināja kādu noteikumu, kas sagādās ne mazums pārsteigumu un vētrainu emociju gan pašiem precēties gribētājiem, gan skatītājiem.

Projekta ideja pieder ASV vadošajam TV šovu formātu veidotājam NBC Universal International Formats, un tieši latviešu radošā komanda, kuru kontā jau ir tādi projekti kā Saimnieks meklē sievu, Precos ar svešinieku! un citi, pārbaudīs šī formāta darbību praksē.

Agnese Barkāne un Raitis Skrastītis


Foto: Publicitātes foto

Agnese ir sociālais rehabilitologs, bet Raitis - dzelzceļa transporta darbinieks. Abi ir kopā kopš trīspadsmit gadu vecuma, kad iepazinās sociālajos tīklos.

Agnese bijusi tā, kura pamanījusi puisi, un, lai gan viņš sākumā gribējis tikai draudzību, meitene nav padevusies - ja mērķis ir izvirzīts, viņa to sasniedz, un šoreiz par viņas mērķi bija kļuvis Raitis.

Darja Rogaleva un Dmitrijs Pallo

Foto: Publicitātes foto
Darja ir skolotāja, bet Dmitrijs - mūzikas producents, un abi kopā audzina divus bērnus. Pāris iepazinās, kad Darja kopā ar bijušo vīru skaņu studijā pie Dmitrija ierakstīja dziesmu.

Abi iemīlējās, bet kopā sāka dzīvot, kad Darja palika stāvoklī. Šova veidotāji atklāj - lai gan Dmitrijs ir Latvijas pilsonis, Darja tikai filmēšanas laikā uzzināja, ka viņš nerunā latviski.

Ieva Bernšteine un Artūrs Janiševs


Foto: Publicitātes foto
Ieva ir pasākumu vadītāja, bet Artūrs - loģistikas pārdošanas speciālists. Abi ir kurzemnieki, taču dzīvo un strādā Rīgā. Pāris iepazinās Liepājā un iemīlējās no pirmā acu skatiena.

Šajā savienībā aug meitiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!