Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 17. oktobra, vakarā, TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta tievēšanas šova "Īstie veči" jaunākā sērija, kurā brašais piecnieks ne tikai uzspodrināja savas dejošanas prasmes un gatavoja pārsteiguma priekšnesumu savām mīļotajām, bet arī ar plikām pēdām staigāja pa kvēlojošām oglēm.

Raidījuma sākumā šova vadītājs Armands Simsons paziņoja, ka projekts pamazām tuvojas noslēgumam. Septītajā sērijā "īstie veči" centās vairot savu pašapziņu un pašpārliecinātību, kā arī ticību saviem spēkiem.

Šova dalībnieki horeogrāfa un dejotāja Gunta Spridzāna, kurš iestudējis arī vērienīgās "Cabaret" izrādes, pavadībā vienas nedēļas laikā sagatavoja pārsteiguma priekšnesumu savām mīļotajām sievietēm. Tiesa, pirmajā tikšanās reizē ar skolotāju vīri bija visai skeptiski noskaņoti.

Pirmajā sarunā ar horeogrāfu šova dalībnieki atzina, ka vislabākais dejotājs ir Aivis, savukārt Uldis neslēpa, ka viņam danči galīgi neiet pie sirds. "Principā viņiem visiem ir vēl daudz jāmācās, lai sasniegtu tādu līmeni, kāds ir man," pēc treniņa jokodams atzina Aivis.
Foto: Publicitātes foto
Savukārt Uldis pēc pirmā deju treniņa sprieda, ka viņa sieva pēc priekšnesuma noskatīšanās, iespējams, sāks raudāt no smiekliem. Tiesa, viņš arī piebilda, ka apņēmies nekad nepievilt savu komandu un tās dēļ gan dejos, gan labi izskatīsies.
Lai gan šova dalībnieki pēc nedēļas, kas tika pavadīta deju treniņos, neslēpa, ka mēģinājumi pagājuši vienos jokos un smieklos, rezultāts tomēr bija satriecošs un attaisnoja visas cerības. "Īsto veču" mīļotās bija pārsteigtas par kungu izpildīto priekšnesumu – deju ar lietussargiem.
Foto: Publicitātes foto
Tāpat ne mazāks pārsteigums dāmām bija par savu mīļoto vīriešu pārvērtībām. Pirms priekšnesuma veči tika pie jaunām frizūrām, kas vēl vairāk izcēla to, ka projekta dalībnieki pa šiem pāris mēnešiem acīmredzami izmainījušies. Arī sieviņas viņus slavēja, sakot, ka puiši kļuvuši manāmi tievāki.
Septītajā sērijā "īstajiem večiem" bija arī citi pārbaudījumi. Vispirms šova dalībnieki izmēģināja spēkus karstajā jogā, un nodarbība, kas norisinājās telpā, kura iesilusi līdz 38 grādu temperatūrai, pa spēkam bija tikai Aivim un Madaram.
Foto: Publicitātes foto
Pārējie nespēja izturēt pusotru stundu garo nodarbību. Tā, piemēram, Uldis piedzīvoja atklāsmi, ka savā dzīvē, visticamāk, ar jogu vairs nenodarbosies. Arī Raimonds atzina, ka viņam uzkarsētajā telpā gājis smagi. Savukārt Madars jutās nedaudz vīlies savos kolēģos, ka tie neizturēja nodarbību līdz beigām.

Tad vīrišķību šova dalībnieki devās pārbaudīt uz Talsu pusi, kur brašais piecnieks vispirms piedalījās dažādos rituālos, bet vēlāk basām pēdām staigāja pa kvēlojošām oglēm. Visi kā viens atzina, ka pēc šī procesa jutušies apgaroti.

Nākamajā šova sērijā brašo piecnieku gaida smags pārbaudījums – vīri beidzot piedalīsies diennakti ilgajās žurnāla "Klubs" piedzīvojumu sacensībās, kurām vīri cītīgi gatavojušies vairākus mēnešus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!