Foto: Kadrs no video
Pirmdienas, 10. oktobra vakarā, TV3 skatītāji atkal varēja sekot līdzi notikumiem tievēšanas šovā "Īstie veči". Šoreiz brašais piecnieks centās pārvarēt bailes no augstuma, rāpjoties tornī "Vells". Tāpat projekta dalībnieki lēca ar gumiju no Siguldas gaisa trošu vagoniņa.

Raidījuma vadītājs Armands Simsons brīdināja šova dalībniekus, ka žurnāla "Klubs" rīkotās piedzīvojumu sacensības nav aiz kalniem. Lai īstie veči varētu startēt kā saliedēta komanda, sestajā raidījumā tika veikti pārbaudījumi, kas ne tikai katram individuāli palīdzēja pārvarēt bailes, bet arī veicināja komandas garu un saliedētību, kā arī trenēja uzticību un paļaušanos vienam uz otru.

Vīri devās uz Siguldu. Viņi rāpās varoņdarbu tornī "Vells" – deviņstāvu mājas augstuma konstrukcijā. Kamēr viens kāpa, citi viņu drošināja ar virvēm. Ierodoties tur, šova dalībnieki bija pamatīgi pārsteigti.

Raimonds neslēpa, ka viņam, ieraugot torni, vēderā viss sagriezies. Savukārt Aivis atzina, ka ļoti baidās no augstuma, taču bija apņēmības pilns pirmais rāpties tornī un stāties pretī saviem "iekšējiem velliem".
Foto: Publicitātes foto
Aivim neklājās viegli. Bailes tomēr ņēma virsroku, un viņam neizdevās tikt līdz konstrukcijas augšējai platformai. Vīrietis nespēja valdīt emocijas un, iekampies torņa stiprinājumā, izplūda asarās. Kā pēc kāpiena atklāja Aivis, šī esot bijusi visekstremālākā situācija, kādu viņš jebkas piedzīvojis.

Arī Uldis neuzkāpa līdz pašai augšai, un baiļu brīdī viņš kolēģus skaļi brīdināja, ka "būs zelta lietus". Viņš pēc kāpiena stāstīja, ka galvā maisījušās visdažādākās domas. Arī projekta vecākajam dalībniekam Jānim tornis nebija pa spēkam – viņš nesasniedza pat trešdaļu no kāpiena galamērķa.

Savukārt Uldis un Madars braši uzrāpās līdz pat pašai augšai, izpelnoties komandas biedru ovācijas un atzinības vārdus.
Foto: Publicitātes foto
Pēc šī pārbaudījuma vīri devās ieturēt pusdienas, kuru laikā Simsons paziņoja, ka trīs večiem būs jālec ar gumiju no gaisa trošu vagoniņa. Tika pieņemts lēmums, ka to darīs Madars, Uldis un Aivis. Pēdējie divi neuzrāpās "Vella" virsotnē un bija apņēmības pilni pierādīt savu varēšanu, izlecot ar gumiju.

Uldim lēciens ar gumiju raisīja rupju valodiņu, un pēc brīvā kritiena viņš prātoja, ka šis piedzīvojums noteikti bijis emocionālāks nekā sekss, bet Aivis pēc ekstrēmā lēciena atzina, ka visa dzīve gar acīm esot paskrējusi.

Savukārt Madars, gan kāpjot "Vellā", gan lecot ar gumiju, bija mierīgs un nesatricināms. Viņš kameras priekšā izteicās, ka noteikti gribētu vēlreiz izmēģināt šo ekstremālo izklaidi.

Dienas beigās brašie tievēšanas šova dalībnieki devās pelnītā atpūtā uz viesu namu. Tur vīri ieturējās piknikā, makšķerēja, spēlēja bumbu, jokojās, pļāpāja un vienkārši labi pavadīja laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!