Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 24. novembra, vakarā LNT skatītāji varēja sekot līdzi jaunākajiem notikumiem šovā "Lauku sēta", kur nesaskaņas dažu dalībnieku vidū pārauga fiziskā vardarbībā.

Daiļā blondīne ar bomzīša valodu

Foto: DELFI

Saimniece šoreiz dalībniekiem bija uzticējusi zirgu laukuma sakopšanu – tā kā drīz saimniecībā "Ūsiņi" bija paredzētas sacensības, tas bija jāīztīra, jānogrābj, jāatjauno šķēršļi un jāveic citi labiekārtošanas darbi.

Darbi bija jāveica pa pāriem, kas jau lika domāt – dalībniekiem izdosies izvairīties no strīdiem, kas parasti rodas, darbojoties komandā. Izrādās, šīs cerības bija veltas.

Sandis ar Ievu un Violeta un Sanita strādāja blakus lauciņos, un drīz vien pēc īsas vārdu apmaiņas, kad Sandis ar konkurentēm nespēja vienoties par aploka dēlīšiem, vīrietis pēkšņi metās Violetai virsū ar pindzeli.

Violeta atbildi parādā nepalika, pa vidu iejaucās Ieva, bet blondā šovu veterāne kārtējo reizi apliecināja – pēc stiprāka vārda viņai nav tālu jāmeklē.

"Mūsu pusē pat bomzīši tā nerunā," pēc Violetas lamu straumes atzina Ilzīte, bet abas strādīgās māsas nozvērējās – ja Sanita un Violeta klups virsū viņām, dabūs pretī divtik.

Pēc ķīviņa Sanita, kurai visa seja bija noziesta ar balto krāsu, nespēja valdīt asaras un pat izmeta, ka labāk iet prom no šova, nevis pacieš tādus pazemojumus.

Vai Sandis sit sievietes?

Foto: DELFI
Konflikts izraisīja lauku sētā baumu vilni – uzvirmoja runas, ka Sandis sitis savu sievu, kura viņu pametusi. Šo klaču pirmavots bijusi Kristīne, kura nākusi no tās pašas puses, kur Sandis, tāpēc uzskatāma par lielu zinātāju.

"Ja viņš var iesist vecenei, kas viņš ir par džeku?!" Ievu tincināja Sanita, pieļaujot, ka meitene gluži vienkārši samierinājusies ar vardarbību.

Tāpat Sanita pauda stingru pārliecību, ka Sandis ir sēdējis cietumā. To apliecinot viņa skaļie smiekli, agresīvā uzvedība un tetovējumi, turpretim Violeta sprieda, ka, ja vīrietis var kameru priekšā sievietei uzbrukt ar krāsu un apsaukāties, mājās viņš, visticamāk, ir vardarbīgs.

Pats Sandis un viņa draudzene "uz pusslodzi" šādas nevalodas neuzskatīja īsti par vajadzīgu komentēt, vien norādot, ka katrs jau var runāt, ko vēlas, un neslēpjot – Kristīne viņu apmelojot.

Pēc strīda zirgu laukumā Violeta un Sanita paziņoja, ka viņu mērs ir pilns – meitenes tik ļoti nevēlējās atrasties tuvumā Sandim, ka tā vietā devās uz mežmalu, kur pavadīja atlikušo vakaru un nakti.

Pārējie dalībnieki par šādu pavērsienu tikai priecājās un gandrīz vienbalsīgi atzina – tāds miers un klusums lauku sētā sen nav valdījis. Tikmēr abu kareivīgo jaunkundžu emocijas nerimās.

"Es uzskatu, ka viņš apdraud mūsu dzīvību," pavēstīja Violeta. Sanita piebalsoja, ka nevēlas uzturēties psihiski nelīdzsvarota cilvēka klātbūtnē. "Vairāk es necīnīšos. Kam vajag, lai dara tālāk. Man ir savs lepnums un pašcieņa, salīdzinot ar to šakāli," atzina Sanita.

Pieredze zaudē veiklumam

Foto: DELFI

Pienākot izbalsošanai, tapa zināms, ka abu daiļaviņu Violetas un Sanitas izvairīšanās no darbiem saimniecei likusi viņas atzīt par nedēļas sliņķēm. Iekšējais balsojums bija spraigs, un vienādu balsu skaitu saņēma trīs pāri, kam bija jāmērojas spēkiem pupiņu lasīšanā.

Šajā pārbaudījumā nepaveicās Vijai un Ilgvaram, kas nu sēdās blakus abām sliņķēm. Podu dauzīšanā ar aizsietām acīm veiklāk gāja Violetai, kura galīgi nebija noskaņota doties mājup, un tā nu lauku sētai atvadas teica tās vecākie dalībnieki.

Kamēr Violeta par iznākumu priecājās, viņas draudzene Sanita nerādīja laimīgu vaigu – kā atzina jaunā sieviete, viņa savu misiju šovā uzskata par izpildītu un labprāt atgrieztos mājās, bet draudzenes spiediens dara savu, un viņai jāpaliek.

"Vai nu aizies viņš, vai es," pēc strīda bija paziņojusi Sanita, bet, tā kā lauku sētā palika gan viņa, gan Sandis, spriedze pieauga.

Starp abām meitenēm radās nopietnas domstarpības, jo Sanita bija ņēmusi ļaunā, ka ir tikai kā piedeva Violetai, kam jādara viss, ko viņai saka, un laiks rādīs, vai abas draudzenes spēs turpināt cīņu plecu pie pleca.

Tāpat nav zināms, kā atrisināsies Violetas, Sanitas un Sanda domstarpības. Abas puses jau apmainījušās draudiem – Violeta klaigāja par kāju laušanu, bet Sandis minējis, ka abas meitenes vajag "norakt", tāpēc ar situāciju, ka "Ūsiņos" paliek abi pāri, īsti apmierināts nav neviens, jo skaidrs ir tas, ka konflikti turpināsies un situācija kļūs tikai bīstamāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!