Foto: Kadrs no video

Šonedēļ TV3 populārajā iepazīšanās šovā Gandrīz ideāls randiņš par galvenā varoņa – 24 gadus vecā valmierieša Kristapa Tiltiņa (attēlā) – simpātijām cīņu uzsāka četras meitenes, bet tuvāk TV skatītāji un pats Kristaps varēja iepazīties tikai ar trim potenciālajām līgaviņām.

Pirmajā vakarā, kad jautro kompāniju pie sevis uzņēma pats Kristaps, kurš brīvajā laikā nodarbojas ar kultūrismu, no tālākas cīņas nācās izstāties rīdziniecei Dacei.

Otrdienas raidījumā 23 gadus vecā rēzekniete Līga puisim bija sarūpējusi adrenalīna pilnu izklaidi - viņa kopā ar Kristapu devās uz autotrasi, kur diplomēta autosportista uzraudzībā abi izvizinājās ar jaudīgu sporta mašīnu.

Trešdienas pārraidē 23 gadus vecā siguldiete Linda kopā ar Kristapu devās spēlēt skvošu, un pēc abiem pirmajiem vakariem abas dalībnieces bija saņēmušas vienādu punktu skaitu.

Pēdējā vakarā viesus pie sevis uzņēma 20 gadus vecā Anita no Baldones, kura neslēpa, ka uzvaras dēļ ir gatava iet caur uguni un ūdeni, lai pierādītu, ka arī viņa kā blondīne var uzvarēt šajā raidījumā.

Tiesa, ne meitenes sarūpētais randiņš, kad viņa kopā ar puisi devās izbraukt ar mocīti ar blakusvāģi, ne Anitas vakariņas raidījuma galveno varoni nepārliecināja, un šova izskaņā viņš izvēlējās Lindu.

Uzvarētāja laimes ratā tika pie brauciena uz Stokholmu četrām personām, un meitene pieņēma lēmumu, ka ceļojumā dosies visi kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!