Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā popularitāti guva šova Gandrīz ideāls randiņš dalībnieks Oskars Lauva (attēlā), kurš ne tikai pārspēja pārējos puišus cīņā par meitenes sirdi un uzmanību, bet arī pamanījās meitenei sniegt randiņu šova vēsturē līdz šim ilgāko skūpstu. Oskars izpelnījās karstasinīga mačo tēlu, taču, kā izrādās, puisim patīk mierīgas, maigas un saimnieciskas meitenes.

"Latviešu meitenes ir ļoti dažādas. Tas ir atkarīgs no temperamenta, jo ne visi esam tīri latvieši - bieži vien mūsu asinīs rit atšķirīgu tautu sajaukums. Arī es pats neesmu un neizskatos pēc tīra latvieša - tādēļ arī esmu tik straujas dabas.

Tāpat ir ar latviešu meitenēm - dažas ir ļoti asas, tiešas, valdonīgas un karstasinīgas. Un ir arī mierīgas, maigas, mīļas, jaukas un rūpīgas meitenes.

Es vislabprātāk izvēlos tās mierīgās un saimnieciskās meitenes. Man ne visai patīk meitene - tanks. Pats jau esmu gana straujš un karstasinīgs, tāpēc ir vajadzīgs pretpols, kas pievelk. Gribētos, lai mani mājās sagaida čakla, izdarīga, smaidīga un mīļa meitene.

Tā kā es ļoti daudz strādāju, īpaši vasarā, meitenei noteikti jāprot arī gatavot. Man ļoti patīk smaidīgas meitenes, kurām ir labs humors, un viņai jāsaprot joki. Protams, meitenei par sevi arī jābūt pārliecinātai," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Oskars.

Randiņu šova jaunā zvaigzne neuzskata, ka piedalīšanās šovā viņām turpmāk palīdzēs iepazīties ar meitenēm, un viņam pat pastiprinātā uzmanība šova demonstrēšanas laikā likusies nogurdinoša.

Puisis gan atzīst, ka viņam patīk dažādi dzīves izaicinājumi un avantūras. Viņam patīk riskēt, piedalīties dažādos pasākumos un gūt jaunus iespaidus, taču, izvēloties meitenes, viņš tomēr pieturas pie latvju daiļavām.

"Izvēloties meiteni, es priekšroku tomēr dodu latviešu sievietēm. Es esmu patriots. Gribas, lai mana meitene ir latviete, lai mani bērni ir latvieši," saka Lauva.

"Protams, ja latviešu meitenes būs vēsas un noraidošas, mana izvēle numur divi ir itālietes. Kādu laiku studēju Itālijā, tur meitenes bija smaidīgas un jautras. Un man ļoti patīk meitenes ar čirkainiem matiem - Itālijā bija daudz sprogainu matu īpašnieces," vērtē simpātiskais puisis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!