Foto: DELFI

Realitātes šovā Misija Marss sestdienas, 21. novembra, vakarā notika negaidīts pavērsiens. Tika saņemts paziņojums, ka kosmosa kuģī samazinājies skābekļa daudzums, tāpēc vienam no sešiem kosmonautiem to jāpamet.

Ziņa, ka, iespējams, skābekļa trūkuma dēļ turpināt šovu varēs tikai pieci dalībnieki, tika saņemta jau nedēļas sākumā. Komanda rīkoja ārkārtas iekšējo balsojumu, lai noskaidrotu, kuru no kolēģiem vajadzības gadījumā atstās kosmosā.

Pa trim balsīm tajā saņēma Kajaks un Stone. Dienu pirms izbalsošanas Stone izspēlēja nelāgu joku. Par bargu naudu meitene iegādājās imunitāti, šokējot pārējos komandas dalībniekus. Kolēģi pēc šī gājiena pārmeta Stone, ka viņa ir nodevēja un solīja, ka viņai tāpat kuģī viegla dzīve nebūšot.

Galu galā kosmosa kuģi pēc trim tajā nodzīvotiem mēnešiem pamest bija spiests Kajaks (attēlā). Taujāts par to, kādas ir sajūtas, atstājot cilvēkus, ar kuriem trīs mēneši nodzīvoti 80 kubikmetros, Kajaks atbildēja, ka priecāsies beidzot redzēt arī citas sejas. Uzreiz pēc izbalsošanas Kajaks devās apēst kādu hamburgeru.

Tikmēr pārējiem pieciem kosmonautiem priekšā vēl četri mēneši 80 kubikmetru šaurībā. Viņu gaitām var sekot līdzi mājaslapā MisijaMarss.lv un telekanālā RīgaTV 24.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!