Foto: DELFI

Ceturtdienas, 26. novembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots jaunākais šova Lauku sēta raidījums, un jāatzīst - tuvojoties finālam, attiecības starp dalībniekiem kļūst arvien saspringtākas.

Pēc tam, kad mājup bija devies viens no šova līderiem - lielais Mārtiņš -, lauku sētā palika vairs tikai seši dalībnieki.

Fināla tuvošanās, ilgā prombūtne no tuviniekiem, fiziskā slodze, paša untumi un konflikti dara savu - dalībnieki kļuvuši arvien nervozāki, un bieži vien strīdi rodas gluži vai no zila gaisa.

Darbi šajā nedēļā kaulus nelauza - kompānija tika likta pie pļaušanas, malkas skaldīšanas un kartupeļu pārlasīšanas. Protams, palika arī obligātie pienākumi kūtī.

Paralēli rosībai dalībniekiem atradās laiks arī koalīciju veidošanai, un šajā ziņā gāja raibi - neilgā laikā tapa un izjuka vairākas savienības un atklājās dažu dalībnieku divējādā daba.

Mārtiņš mēģināja piemānīt Violetu un Ingūnu, solot mesties ar viņām uz vienu roku un balsot pret Ilonu, kura gandrīz visus bija nokaitinājusi ar savu valdonīgumu, iedomību un lielīšanos. Koalīcijā viņš solīja iesaistīt arī Agni, bet vēlāk tapa zināms, ka patiesībā viņš turpina turēties kopā ar Ilonu.

Īpaši satraukusies šajā nedēļā bija Violeta, kura kā sadegusi dieba pa lauku sētu, vijot dažādas intrigas un slēdzot vienošanās izbalsot te Mārtiņu, te Ilonu. Violetas spiedienam gandrīz padevās Evija, kura atzina - izbalsot stiprāko būtu prātīgi. Vēlāk gan Evija sarunā ar Ingūnu uzzināja, ka Violeta viņai melojusi un patiesībā vienojusies, ka kopā ar Ingūnu balsos pret Eviju.

Tad arī atklājās Violetas stratēģija - panākt, lai pārējie dalībnieki balso viens par otru, un tādējādi meitene izspruktu no izbalsošanas. Pļāpīgā blondīne bija pārliecināta, ka pārējie vēlas viņu "izēst" un neslēpa dusmas un aizkaitinājumu. Intrigu vīšana saērcināja pārējos dalībniekus, un šķita, ka ir jau skaidrs, kuru mājup vēlēsies sūtīt paši strādnieki.

Tiesa, korekcijas ieviesa saimniece - šajā nedēļā neviens nesaņēma imunitāti, turpretim par sliņķiem atzina uzreiz divus dalībniekus. Uz strīpas sēdās Violeta un Ingūna.

Iekšējā balsojumā "krita" Agnis - viens no tiem retajiem dalībniekiem šovā, kurš bija braši turējies pretī intrigām un savienību veidošanām. Par viņu balsoja arī Mārtiņš un Ilona, kuri līdz šim bija ar atturīgo vīrieti vienā koalīcijā. Agnis arī dāmām zaudēja pupiņu lasīšanā un bija spiests šovu pamest.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!