Foto: Kadrs no video

Telekanāla RīgaTV24 unikālā šova Misija Marss dalībnieki pēc pirmā šoka, apzinoties, ka 200 dienas būs jāpavada šaurībā, pamazām sāk atraisīties. Secinājuši, ka "kosmosa kuģī" ir visai karsts, seši drosminieki izmetušies apakšveļā un piešauj ikdienai rozīnīti, ļaujoties flirtam.

Nupat mājaslapā misijamarss.lv sākušās 24 stundu tiešraides no šova, kuras atklāj visai amizantu ainu - "kosmonauti", kuri uz tiešraidēm RīgaTV24 rātni sapošas garajos kombinezonos, pārējo dienas daļu skraida vešiņā.

Līdz ar to atmosfēra "kosmosa kuģī" ir visai nepiespiesta - puiši jautrojas, pētot meiteņu apakšveļu un aicinot, piemēram, izvēlēties sarkanus krūšturus, lai pieskaņotos viņu biksiņām.

Šovā līdz ar šādu pavērsienu iestājusies visai draiska noskaņa - komanda secinājusi, ka "kosmosa kuģis" apgādāts arī ar prezervatīvu krājumiem, un vienojušies, ka tos varētu sākt likt lietā pēc 20 dienām, kad kāds no dalībniekiem svinēs dzimšanas dienu.

Lai atvēsinātu savus mācībās un vingrošanā uzkarsušos torsus, jaunieši izmanto dušu. Aizbildinoties ar ūdens taupīšanu, Kajaks dušojies kopā ar Hasiu. Puisis arī pēc tam nav atkāpies no meitenes - viņš apbrīnojis "kosmonautes" rišaino krūšturi un palīdzējis viņai noslaucīties.

Interesanti, ka par Hasiu intersi izrāda arī Marbels - iepriekšējo nakti abi pavadījuši zem viena deķīša. Hasia gan iepriekš pārrunu laikā devusi mājienu, ka ārpusē viņu septiņus mēnešus gaidīs kāds sirdsāķītis, taču skaidrs, ka tas nemazinās "kosmonautu" interesi par viņu.

Savukārt par pikantāko ekspedīcijas dalībnieci jau neoficiāli kronēta Stone. Meitenei, kura lepojas ar izteiksmīgiem apaļumiem, naktīs esot ļoti karsti, tāpēc viņa mēdz atbrīvoties no drēbēm. Šajā sakarā acīgākie skatītāji jau novērojuši, ka meitenei esot visai intīms pīrsings. Meitene jau paspējusi ar televīzijas starpniecību dot ziņu Latvijas puišiem, ka viņa ir mīlas meklējumos un izskatīšot visas kandidatūras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!