Foto: Publicitātes foto
Sākoties rudenim, par dažādiem jaunumiem parūpējušies arī vietējie telekanāli – top gan jauni raidījumi un šovi, gan notiek personāla izmaiņas un televīzijas "sejas" pieņem izaicinājumus piedalīties jaunos projektos.

Šonedēļ savus jaunumus prezentēja arī Latvijas Televīzija, un tapa zināms, ka viņu darbinieku pulciņam pievienosies Zigfrīds Muktupāvels (attēlā), kurš ilgus gadus vadīja TV3 raidījumu Bez tabu.

TV3 sabiedrisko attiecību pārstāve Marta Zandersone DELFI Izklaidei apstiprināja, ka Muktupāvels, kurš kā Bez tabu vadītājs debitēja 2007. gada 14. novembrī, TV3 darbosies vēl līdz septembra beigām.

"No savas puses sakām viņam lielu paldies par TV3 pavadīto laiku un ieguldīto darbu," ilggadējajam Bez tabu vadītājam pateicību izsaka TV3 pārstāve, bet to, kurš ieņems Muktupāvela vietu, pagaidām neatklāj.

Zināms, ka no oktobra Muktupāvels Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā vadīs kultūras pārraidi, kas ik svētdienas vakaru skatītājiem vēstīs par pašmāju kultūras dzīves leģendārākajiem pārstāvjiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!