Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 30. maija, vakarā noslēdzās šovs "Precētie pret brīvajiem". Pēdējā sērija pārsteidza ar šova vēsturē vēl nebijušu pavērsienu – sarīkojis kārtīgu vīna baudīšanas ballīti, aizņemts bohēmists izstājās no spēles vēl pirms tās noslēguma.

Šoreiz spēlē piedalījās aizņemtais skolotājs Ainārs, brīvais dīdžejs Kārlis un aizņemtais bohēmists Edgars. Puišu uzdevums bija apmānīt sportisko "svilpasti" Sintiju Melni.

Pirmais Sintiju ciemos uzņēma Ainārs, kurš, lai jauktu pēdas, uzdevās par Robertu Rozīti un uzņēma dāmu dzīvoklī, kurā notiek kapitālais remonts. Īstā draudzene randiņa laikā sala drūma paskata bēniņos. Puisis pārliecināja Sintiju – meitene nosprieda, ka viņš ir brīvs.

Otrā randiņa rīkotājs Kārlis jau pirms tikšanās gatavojās pikantam scenārijam. Puisim ar padomiem palīdzēja labākā draudzene.

Sintija izokšķerēja kā puiša dzīvokli, tā plānotāju. Lai arī Kārlis bija ļoti sabijies, uz atvadām viņš sniedza daiļavai skūpstu, cerot pārliecināt par to, ka ir brīvs.

Trešais skaistuli ciemos uzņēma bohēmists Edgars, kura draudzene "varot nogalināt", ja pieķertu krāpšanā. Pie Edgara Sintiju gaidīja teātra cienīgs uzvedums – puisis bija saģērbies īpašā tērpā un pat sarunājis sulaini īpašajam vakaram. Vakariņu galvenā sastāvdaļa bija vīns.

Puisis Sintiju mēģināja šokēt ar saviem filozofiskajiem apcerējumiem par dzīvi, taču Sintija neļāvās apvārdošanai. Viņa puisi atkoda, atrodot plauktā mīļotajai veltītu grāmatu.

Bohēmists par šo pavērsienu bija šokēts. Puisis aizkadrā sāka lamāties un paziņoja, ka jaunais skuķis "vispār neko par garu valstību nezinot", kamēr Sintija neslēpa – viņa Edgaru uztverot kā jukušo mākslinieku.

Edgars aizkadrā tiktāl uzvilkās, ka izvēlējās spēli neturpināt – viņš izvilka no blakus istabas savu līgavu un nostādīja abas meitenes aci pret aci. Puisis paziņoja, ka mīla svarīgāka par naudu un uzaicināja dāmas draudzīgā bariņā iedzert, padziedāt un baudīt bohēmu, sagādājot šovā līdz šim nepieredzētu situāciju.

Līdz ar to izvēle vairs nebija tik grūta. Sintija trāpīja pareizi, atšifrējot, ka brīvais ir Kārlis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!