Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 9. maija, vakarā šova "Precētie pret brīvajiem" galvenajā lomā iejutās medicīnas studente Kristīne. Lai atmaskotu, kurš no trim puišiem ir brīvs, skaistule lika lietā vēl nebijušu metodi.

Kristīne no Ludzas, kura Rīgā apgūst medicīnu, devās uz randiņiem ar trim puišiem – brīvo galdnieku Sandri, kā arī precēto autosportistu Regnāru un aizņemto basģitāristu Jāni.

Kā pirmais Kristīni ciemos uzņēma Sandris, kuram randiņā ar padomiem palīdzēja draugs Jānis. Abi puiši kopā sagatavoja īpaši brangas vakariņas. Kamēr Sandris steidza glābt gandrīz piedegušos gardumus, Kristīne izošņāja atvilktnes, un te viņu gaidīja īsti pārsteigumi.

Ieraudzījusi atvilktnē banknotes, dāma nopriecājās, ka kavalieris turīgs, taču prieki nebija ilgi. Citā plauktiņā pavērās skats uz Danielas Stīlas romantisko romānu un žurnālu "Žirafe". Puisis godīgi atzinās, ka grāmata palikusi no iepriekšējām attiecībām. Vakars noslēdzās ar virtuozām dejām un Kristīnes atziņu, ka puisis visdrīzāk ir precēts.

Otrais ar dāmu tikās Regnārs, kuram palīdzēja sieva Egija. Kristīne pamatīgi uztrauca autosportistu, uzdodot neskaitāmus jautājumus par attiecībām. Kamēr Regnārs steidza pēc padoma pie sievas, Kristīne skapītī atrada dāmai piederošas mantas.

Egija aizkadrā jau kļuva īgna un nodēvēja Kristīnes urķēšanos par "psiholoģisko teroru", piebilstot, ka svešiniece viņu tā "novedusi", ka Regnāram pieklātos viņu ātrāk izmest pa durvīm. Pēc tikšanās Kristīne atzina, ka nav pārliecināta par šo puisi atrasto nagulaku dēļ.

Trešais Kristīni uzņēma mūziķis Jānis, kurš jau gadu šķīries un dzīvo ar draudzeni Madaru. Pirms randiņa Kristīne saņēma padomu no savas draudzenes, kura ieteica "būt pikantai" un pabučoties.

Tiesa, bučoties nevajadzēja, jo arī Jāni nodeva nenoslēpta lietiņa – draudzenes Madaras franču valodas klade.

Beigās visi kopā tikās restorānā, kur Kristīne izlēma likt lietā šovā vēl nebijušu pārbaudi, lai noskaidrotu, kurš melo. Medicīnas studente sēdās brašuļiem klēpjos un vēroja, kā mainās viņu pulss, sakot, ka viņiem nav sievu, jo melojot pulss paātrinoties.

Kristīne izvēlējās pareizi, secinot, ka brīvs ir Sandris, un abi saņēma dāvanu karti 1000 eiro vērtībā, atstājot mīlas pāru dāmas visai neapmierinātas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!