Foto: DELFI

Vasaras attiecību spēles "Netīrās dejas" spīdeklim Aināram Burcevam (attēlā ar Evelīnu) atvērtās uzvedības dēļ jau piekarināta donžuāna birka – kā skatītāji, tā meitenes sačukstas, ka puisim nopietnas attiecības nemaz nav prātā. Sarunā ar "Delfi Izklaide" dejotājs izskaidro, no kurienes mīti par viņu kā meitu ģēģeri un ko viņš patiesībā meklē šovā.

Ainārs dejo jau vairāk nekā desmit gadus, un viņa pamatspecialitāte ir salsa. Viņš apmāca kustībās citus un strādā kā izklaidētājs, uzstājoties ballītēs un pasākumos. Lai arī Ainārs allaž ir cilvēkos, sirdsdāmu arvien neizdodas atrast.

"Kurš tik nav mēģinājis izkost, kāpēc man nav meitenes! Esmu pat piedalījies šovā "Kāpēc esmu viens?", lai risinātu šo jautājumu. Secinājumi? Pa lielam tas ir mans dzīves ritms, kuram meitenes, iespējams, nespēj pielāgoties.

Protams, iepazīstos daudz – meitenes ir gan dejā, gan manā darbā, gan manos hobijos. Iespējas man ir visur, bet diemžēl vienmēr kaut kā nesakrīt apstākļi, un, jā, diemžēl joprojām esmu viens," "Delfi Izklaidei" savu bēdu stāstu atklāj Ainārs.

Meitenei, kuru viņš izvēlēsies "Netīrajās dejās", jārēķinās ar to, ka salsas meistaram blakus allaž būs daudzas citas simpātiskas dāmas. "Daudzām ir grūti saprast to, ka sabučojos ar kolēģēm dejotājām.

Ir bijis, kad aizbēg prom, jo nevar pieņemt šīs deju sabiedrības tradīcijas. Otrs ir tas stereotips – redzot dejotāju, kurš ir meiteņu ielenkumā, daudzas nodomā – nu, ko es tur iešu klāt, viņš jau ar citām dejo.

Bieži vien mūs, dejotājus, pārvērtē, šādā ziņā, un nemaz nedod iespēju sevi pierādīt," skaidro simpātiskais puisis.

Ainārs smej, ka "neesot iegravēts" tas, ka viņa profesijas pārstāvji ir donžuāni – iespējams, tāds iespaids rodas arodam raksturīgās komunikabilitātes dēļ.

Daļa meiteņu un skatītāju sačukstas, ka Aināru nopietnas attiecības neinteresē un viņš "Netīrajās dejās" ieradies tikai "pazīmēties". Jā, Ainārs nenoliedz to, ka šo vasaras piedzīvojumu tver viegli – ja arī neatradīs sievu, viņš neskums.

"Es esmu atvērts piedzīvojumiem – ja ir tāda iespēja, es ļaujos. Vienmēr skatos pēc situācijas. Par katru cenu kādu dabūt man nav vajadzības. Iepazīties var visur – klubos, autobusā, kāpēc nepamēģināt šovā? Būs, nebūs," tā šova dalībnieks.

To, vai kāda no šova dāmām, varētu būt viņa liktenīgā, viņš vēl nesaprot.

"Es nezinu. Pēc pieredzes spriežot, viss var pēkšņi mainīties, tāpēc cenšos neko neprognozēt. Potenciāls, protams, ir vienmēr. Redzu šeit ļoti labas meitenes, kuras man simpatizē," gatavs dažādiem pavērsieniem ir Ainārs.

Profesionālis uzsver, ka dejotprasme nebūs galvenais, pēc kā viņš izvēlēsies uzvarētāju – svarīgi, lai meitene gatava ļauties. Kā kustībai, tā šai avantūrai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!