Foto: DELFI

Šī vasara TV šovu faniem būs tik karsta kā vēl nekad. Jau pavisam drīz TV3 startēs iepazīšanās šovs "Netīrās dejas", kurš jau tiek vērtēts kā kaislību ziņā līdzvērtīgs leģendārajam "Saimnieks meklē sievu".

Uzmanības centrā atkal būs brīvi un iekārojami vīrieši, un atkal par viņu uzmanību, izmantojot visus iespējamos līdzekļus, sacentīsies vairākas daiļavas, kuras filmēšanas laikā dzīvos kopā ar puišiem skaistos īpašumos ārpus Rīgas.

Šoreiz gan runa nebūs par saimniekdēliem – puiši, par kuru sirdīm cīnīsies dāmas, būs profesionāli dejotāji, un dančiem būs nozīmīga loma arī mīlas spēlē.

"Delfi Izklaide" atklāj trīs brašuļus, par kuru sirdīm ekrānos vasaras garumā ar karstasinīgu mīlas deju un sievišķīgu viltību palīdzību cīnīsies meitenes no visas Latvijas.

Puisis ar nopietniem nolūkiem – Kims Šipillo (27)

Foto: DELFI
Sporta deju profesionālis Kims ir puisis ar tālejošiem plāniem kā mīlas, tā profesionālajā dzīvē. Viņš dejo 16 gadus.

"Visa mana dzīve ir principā saistīta ar dejām. Mācos dažādus stilus, visu laiku mēģinu iet uz priekšu, lai atrastu atslēdziņas jaunām durvīm," sarunā ar "Delfi Izklaidi" stāsta Kims.

Puisis visu laiku esot attīstībā un savu dzīvi redz saistībā ar mākslu un dejām. "Tur es jūtos savā lauciņā," tā Kims. Šovā viņš ļoti nopietni apņēmies atrast savu otro pusīti, ar ko kopā realizēt savas skaistās ieceres.

"Mana galvenā motivācija ir atrast mīlestību," neslēpj Kims.

Sapņu princis no laukiem – Roberts Stripkāns (22)

Foto: DELFI
Kā jau sačukstas aizkulisēs, šis, iespējams, ir romantiskākais "Netīro deju" dalībnieks. Puiša stāsts ir pasakas cienīgs – slimīgs zēns no Ludzas ar smagu darbu izsities lielpilsētā, realizējot savu sapni par lielo deju pasauli.

"Esmu lauku puisis, bērnība man bija sarežģīta, jo ļoti daudz slimoju. Dejas mani izārstēja, un no tā brīža esmu kā pielipis pie tām. Tas pat nav hobijs – tas ir tas, kas dara mani dzīvu," "Delfi Izklaidei" stāsta Roberts, kura profesionālā niša ir hiphops.

Nu pasaku princis beidzot gatavs atrast savu princesi. Viņš šovā cer satikt meiču bez aizspriedumiem, kura ir tikpat pozitīvi traka kā viņš. "Ar kuru var nakts vidū izdomāt aiziet izpeldēties," smaida Roberts.

Kaislīgais donžuāns – Ainārs Burcevs (31)

Foto: DELFI
Atraktīvais salsas meistars Ainārs tiek dēvēts par šova "donžuānu". Iespējams, tāpēc, ka pats vairāk nekā desmit gadus saistīts ar īpaši "karsto" deju stilu – salsu, arī dzīvē viņš ir ļoti ekspresīvs un kaislīgs.

"Strādāju par dejotāju, arī ballītēs un korporatīvajos pasākumos izklaidēju un mēģinu pamācīt citus," "Delfi Izklaidei" atklāj Ainārs, neslēpjot, ka profesijas dēļ radis būt dāmu uzmanības centrā.

To, kāpēc neiet attiecībās, puisis jau mēģinājis "izkost" LTV attiecību šovā "Kāpēc esmu viens?". "Iespējams, tas ir tieši mans dzīves ritms, kuram meitene nespēj pieskaņoties.

Protams, ka es iepazīstos daudz – meitenes ir man visapkārt gan dejā, gan manos hobijos, gan manā darba ikdienā," neslēpj Ainārs, gan reizē spriežot, ka nepārtrauktais citu daiļavu tuvums, iespējams, mazliet atbaida meitenes ar nopietniem nolūkiem.

Viņš apņēmies pārāk nesacerēties un mīlas šovu izbaudīt kā karstu vasaras piedzīvojumu. Kā noskaidroja "Delfi Izklaide", viņam tas tiešām izvērtīsies ne mazāk kaislīgs kā ugunīga salsas deja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!