Foto: DELFI

Pirms pāris gadiem Latvijas modes pasaulē spilgti sevi pieteica toreiz vēl nepilngadīgais puisis Jaroslavs Barišņikovs (attēlā) – viņš kļuva par Rīgas modes nedēļas sensāciju un pēc tam, prasmīgi izmantojot iegūto atpazīstamību, jau par pastāvīgu galvaspilsētas modes dzīves sastāvdaļu.

To, ka jaunais puisis, kurš tikai pērn beidza vidusskolu, ir būtisks pašmāju modes dzīves personāžs, apliecina šonedēļ YouTube tīklā publicētā dokumentālā filma Androgīns par Jaroslavu, kuru kā mācību filmu veidojis Mārtiņš Jurevics.

Filmiņā Jaroslavs atklāj gan savu skumjo bērnības stāstu - viņš nekad nebija domājis, ka varētu būt modelis, jo bijis ļoti resns, - gan to, kā nonācis līdz darbam modes pasaulē. Tāpat tiem, kuriem nekad nav bijis īsti skaidrs, ar ko puisis nodarbojas, filmiņa ir iespēja ielūkoties viņa ikdienā.

Dokumentālās filmas uzņemšanas laikā Jaroslavs dalījies arī vairākās atklāsmēs par dzīvi, sevi un sabiedrību, un brīžiem tajā netrūkst arī skarbāku vārdu.

"Tā ir mana dzīve, bļāviens, un man ir pie dirsas, ko citi domā. Es viņu izdzīvoju priekš sevis, nevis priekš kāda," filmas noslēgumā ļoti spēcīgu atziņu pauž galvenais varonis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!