Foto: DELFI

TV3 slavenību šova Tikai ar ielūgumiem komanda kļuvusi par lieciniekiem kādai neparastai tikšanās reizei – krāšņo un oriģinālo tērpu cienītājs, jaunais skatuves mākslinieks un pasākumu vadītājs Kašers devās viesos pie ne mazāk ekstravagantā modeļa Jaroslava Barišņikova (attēlā).

Ierodoties ciemos pie Jaroslava, Kašeru, kurš ir liels krāsainības cienītājs, izbrīnīja modeļa mitekļa iekārtojums - puisis, lai šokētu savus viesus, savas istabas sienas pašrocīgi pārkrāsojis melnā krāsā.

Kad interjera lietas bija pārspriestas, abi puiši ķērās pie Jaroslava skapja revīzijas - tika apspriestas gan viņa drēbes, gan aksesuāri, bet visvairāk uzmanības tika veltīts apaviem, kas ir Jaroslava lielākā vājība.

Jaroslava garderobē ir vairāk zābaki uz ļoti augstiem papēžiem, bet par trakāko no kurpju pāriem pats puisis atzina jaunā latviešu modes dizainera Jāņa Šnē darinātos apavus uz 28 centimetru augstiem papēžiem.

Lai gan Kašera sejā bija lasāma neticība, ka ar šādiem apaviem iespējams pārvietoties, Jaroslavs pēc tam, kad abi bija iesmaržojušies ar Lady Gaga smaržām, saposās ballītei un arī nodemonstrēja, ka viņš spēj noturēties uz papēžiem, kas ne vienai vien sievietei radītu nopietnas galvassāpes.

"Man ļoti nepatīk, ka latviešu meitenes nestaigā uz papēžiem, sūdzas, ka kājas sāp. Es esmu dzīvs pierādījums, ka var tās uzvilkt sešos no rīta un skraidīt visu dienu līdz vēlam vakaram," savulaik žurnālam Patiesā dzīve izteicās Jaroslavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!