Foto: Privātais arhīvs

Par šova "Precētie pret brīvajiem" 16. maija sērijas spilgtākajiem varoņiem kļuvuši pirtnieks Oskars Gerners un viņa sieva Evita (abi attēlā). Kamēr skauģi internetā turpina plosīties, aprunājot atraktīvo precēto pāri, pats Oskars par apkārt sacelto jezgu tikai pasmejas. Viņam ar sievu ir savs stāsts par dalību šovā, kas aizvērs mutes visiem anonīmajiem bļāvējiem.

Masāža, kas satrauca nāciju – pirtnieka ikdiena

Oskars un Evita satracināja puritāniski noskaņoto nācijas daļu, aizraujošajā attiecību spēlē kopīgi izstrādājot un realizējot viltīgu plānu. Sieviņas atbalstīts, Oskars pirtiņā sniedza šova galvenajai varonei patīkamu masāžu, kurā daļa skatītāju jau saskatījusi īstu krāpšanu. Pirtnieks var nomierināt satraukto nāciju – tā ir šīs profesijas ikdiena.

"Tas ir pirtnieka amats! Esmu profesionāls pirtnieks. Ja ne katru nedēļu, tad katru otro noteikti pie manis brauc apmeklētāji, pat veselas ģimenes, kuriem patīk un kuri atkal atgriežas.

Tas ir amats, kam pieeju profesionāli, un tā tas bija arī šovā. Arī masāža ir darba sastāvdaļa. Tas nav nekas slēpjams, mans sieva pie tā ir pieradusi," sarunā ar "Delfi Izklaidi" tautu nomierina Oskars.

Viņš atklāj, ka abi ar sieviņu šovam pieteikušies, jo vienkārši gribējies kādu jauku avantūru. Par naudas balvu viņi nav pat zinājuši, un tās iegūšana noteikti nav bijis viņu galvenais mērķis.

"Dzīvojam vienreiz – kāpēc ne? Mēs ar sievu esam kopā 16 gadus, no kuriem 12 esam precējušies.

Mums ir bērni, lieliska laulības dzīve, kas mēs nevaram izmēģināt ko jaunu?" jautā atraktīvais pirtnieks. Viņš nekad nesapratīs ļaudis, kuri tā vietā, lai paši savā dzīvē izmēģinātu ko neparastu un ļautos piedzīvojumam, noķengā tos, kuri nebaidās to darīt.

Kas izsmej sievu, lai sūta šurp savu bildi!

Foto: Privātais arhīvs

"Tiem cilvēkiem, kas raksta glupības komentāros, varu teikt tikai vienu: bļāviens, vai tiešām jūs nesaprotat, ka tas ir šovs?

Saprotam jau, ka tie, kas cepās, ir vienkārši skauģi. Vai nu cilvēki, kas paši bijuši uz atlasēm, bet nav tikuši pieņemti, vai arī vienkārši bailīgi ļaudis, kuri apskauž citus par drosmi atļauties to, ko nevar viņi.

Tos, kuri manu sievu aizvaino vizuālā izskata dēļ, aicinu publicēt pašiem savas bildes, ja jau viņi ir tik skaisti.

Un galu galā – ja tev tik ļoti nepatīk, kā tu raksti, nu ko tu skaties? Pārslēdz kanālu, skaties meksikāņu seriālu! Mēs te cenšamies, lai mums Latvijā būtu kaut kas savs, kāds vietējais šovs, bet citi tikmēr visu noliek. Nu neskatieties, vai tas ir tik grūti?" neizpratnē ir Oskars.

Saskanīgās ģimenes attiecības dalība šovā nekādi nav ietekmējusi. Draugi, radi un kolēģi Gerneru ģimeni apsveikusi par uzdrošināšanos ļauties šādam piedzīvojumam. "Precētie pret brīvajiem" bijusi arī laba reklāma Oskara pirtiņai, kurai gan arī tāpat netrūkstot apmeklētāju.

Labprāt startēs šovos atkal

Pretēji anonīmo skauģu spriedelēšanai arī pāra atvasītes nekādi nav traumējusi vecāku dalība šovā – pat otrādi. "Jaunākais vēl par mazu, lai no šoviem kaut ko saprastu, bet vecākajai meitai patika.

Viņa stāstīja, ka arī skolā klasesbiedri priecājās un slavēja, ka vecāki, malači, uzdrošinās iet šovā. Principā no visiem apkārtējiem esam saņēmuši tikai un vienīgi labas atsauksmes.

Svešie, tie, kas raksta anonīmi, tā ir slimā tautas daļa, kuri noliek visus, jo pašiem kaut kā trūkst – tajos nav vērts klausīties," par skauģiem nesatraucas Gerneru ģimene.

Abi ir gandarīti par paveikto – dalība spēlē bijis īpašs piedzīvojums, ko atcerēties. "Ne es, ne mana sieva nenožēlojam dalību šovā. Mērķis ir sasniegts – tas bija īsts azarts, turklāt ieguvām jaunus draugus.

Un, ziniet ko, redzot, kas darās pēc šī šova, mums pat par spīti gribētos parādīties televīzijā vēl! Lai tie skauģi redz, ka esam kopā, lai redz, ka mums viss ir labākajā kārtībā," smejas pirtnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!