Foto: DELFI

Kamēr šova ''Saimnieks meklē sievu'' trešās sezonas slavenais seniors Alfrids Lipovskis turpina skaidroties ar nu jau citām sirdsdāmām, viņa saimniekšovā izvēlētā Velga Platace (attēlā) bauda brīvas sievietes dzīvi un pauž prieku par mīlas spēlē gūto pieredzi, kas savā veidā palīdzējusi aizvērt durvis arī uz kādām pagātnes attiecībām.

"Delfi Izklaide" Velgu sastapa izrādes "Saimnieks meklē saimnieci" ballītē, kur šova dalībniece starojoša un smaidīga nodevās sarunām ar bijušajiem cīņu biedriem – Ģirtu Brumsonu un Jāni Kauķi.

Velga smejoties atklāj "Delfi Izklaidei", ka turpina uzturēt attiecības ar jaukākajiem kolēģiem no mīlas spēles – viņa jau viesojusies pie Brumsona, šad tad satiekas arī ar dāmām, ar kurām kopā dzīvoja pie Alfrida Cirmas pagastā.

Ar tiem šova dalībniekiem, kuri ir pieauguši, esot jauks kontakts arī pēc šova. "Lai arī viens otrs pieaugušais joprojām jūtas kā bērns," divdomīgi nosmejas Velga. Tiesa, to, vai runa par Alfridu, viņa neatklāj – par šo kungu viņa runāt vairs nevēlas.

"Dzīve turpinās, viss pamazām norimstas, aizmirstas," par savu dzīvi gandrīz gadu pēc saimniekšova filmēšanas stāsta Velga. Nu jau viņa uz piedzīvoto atskatās ar smaidu.

"Tā tiešām bija avantūra. Patiesībā tas bija traki. Bet ko nožēlot? Tas tiešām bija piedzīvojums, tāpēc nav, ko nožēlot. Labāk izdarīt, nekā pēc tam domāt – bet es taču arī tur varēju būt!" uzskata simpātiskā sieviete.

Šovasar viņa izbauda dzīvi bez vīrieša pie sāniem. "Mana sirds joprojām brīva," smaida Velga.

Kamēr viņas bijušais Alfrids jau mēnesi pēc šķiršanās lenca dāmas citā attiecību šovā, Velga izvēlējās sakārtot savu iekšējo pasauli. Tā vietā, lai, izmantojot gūto popularitāti, skrietu tikties ar jauniem pielūdzējiem, Velga izvēlējās atpazīstamību izmantot mazliet neierastā veidā – sniedzot interviju sieviešu žurnālam "Ieva", kas bijusi veids, kā uzrunāt kādu nozīmīgu dzīves vīrieti.

"Tādā veidā popularitāte man palīdzēja aizvērt durvis uz pagātni. Man nebija iespējas iepriekš savai bijušajai otrajai pusītei izteikt savu versiju par notikušo. Kad izteicos presē, man kļuva vieglāk," priecīga par sevis sakārtošanu ir Velga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!